Ще одне відділення Шепетівської багатопрофільної лікарні очолив новий керівник

Автор 08 грудня 2023, 14:22

У КП«Шепетівська багатопрофільна лікарня» тривають кадрові перестановки. Нових керівників вже отримало педіатричне та терапевтичне відділення. І ось днями стало відомо про ще одне призначення. 

З 1 грудня 2023 року завідувачем відділення реабілітації призначено Дірей Тетяну Валеріанівну – лікар-невропатолог вищої кваліфікаційної категорії.

Закінчила Тернопільську Державну медичну академію ім. І. Горбачевського у 2004 році. Далі було навчання в інтернатурі.

Трудову діяльність у нашому закладі розпочала у 2005 році, тоді працювала лікарем-невропатологом у поліклініці.

З 2010 року – лікар-невропатолог у стаціонарі неврологічного відділення КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня».

Тетяна Валеріанівна зарекомендувала себе як висококваліфікований спеціаліст, людина високих моральних якостей, досвідчений та прогресивний лікар.

Вона – чуйна та відповідальна, уважна до деталей – бо любить свою професію!

Має великий досвід надання невідкладної допомоги пацієнтам з гострим мозковим інсультом, згідно найактуальніших міжнародних настанов та рекомендацій. У своїй роботі використовує сучасні методи діагностики та лікування.

Лікар постійно підвищує свою професійну кваліфікацію шляхом проходження курсів тематичного удосконалення, відвідує тренінги та семінари, отримує нові знання з різних джерел медичної літератури аби надавати ще більш якісну допомогу своїм пацієнтам!

То ж вітаємо Тетяну Валеріанівну з призначенням на нову посаду та бажаємо нових звершень, міцного здоров’я, успіхів у всіх починаннях та мирного неба.

Переконані, що професійний досвід, енергія, та організаторські здібності дозволять домогтися значних досягнень на відповідальній посаді.

0
репостів
0
репостів