На Шепетівщині затримали посадовця, який замовив напад на старосту села у сусідній області

Автор 04 грудня 2023, 16:58

На Шепетівщині поліцейські затримали посадовця, який замовив завдати тяжких тілесних ушкоджень 45-річному жителю сусідньої області. За виконання замовлення 49-річний затриманий зобов’язався сплатити 2,5 тисячі доларів США. Правоохоронці дізнались про планування такого злочину, зімітували його виконання, а замовника затримали під час передачі коштів «виконавцеві».

За даними слідства, підозрюваний запропонував виконавцеві за винагороду у 2 500 доларів США нанести тяжкі тілесні ушкодження одному із старост села сусідньої області, з яким тривалий час перебував у неприязних стосунках.

Посадовець вказав, що хоче покалічити чоловіка на все життя, щоб останній сів у інвалідну коляску.

Для виконання замовлення під час зустрічей у листопаді цього року він передав виконавцю частину оплати в сумі 500 доларів США.

З метою захисту життя та здоров’я потерпілого правоохоронці зімітували обстановку нападу та побиття жертви.

Замовника викрили та затримали у місті Нетішин під час передачі другої частини винагороди – 2 000 доларів США.На Шепетівщині затримали посадовця, який замовив напад на старосту села у сусідній області

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру посадовцю Нетішинської міської ради у готуванні до нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, вчинене на замовлення (ч. 1 ст. 14, ч. 2 ст. 121 КК України).

Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Хмельницькій області за оперативного супроводу працівників карного розшуку ГУНП в області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Останнє редагування 04 грудня 2023, 17:15
0
репостів
0
репостів