Перед судом постане винуватець ДТП, в якій травмувалась 52-річна жінка

Автор 02 листопада 2023, 13:10

На Шепетівщині перед судом постане винуватець ДТП, в якій травмувалась 52-річна жінка. Дорожньо-транспортна пригода сталась у жовтні цього року у селі Судилків.

24-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Toyota Corolla», не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з автомобілем «Renault Megane».

В результаті аварії постраждала 52-річна пасажирка автомобіля «Toyota». Жінку з травмами медики госпіталізували до Шепетівської багатопрофільної лікарні. Експерти оцінили ступінь важкості отриманих тілесних ушкоджень як середній.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили водієві автомобіля «Toyota» підозру за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція інкримінованої статті передбачає альтернативні види покарання, найсуворіше з яких — обмеження волі строком до 3 років з позбавленням права керування транспортними засобами на 3 роки. Обвинувальний акт вже скеровано до суду.

Поліція Хмельницької області

0
репостів
0
репостів