Вівторок, 24 жовтня 2023 — Сайт міста Шепетівка

24 жовтня в Шепетівській міській територіальній громаді проведено діалогову зустріч «Місцеві ініціативи, спрямовані на ЦСР», в межах проекту «Посилене партнерство для сталого відновлення» ( Партнерство для сталого розвитку / ПРООН), який впроваджується ПРООН за фінансової підтримки Уряду Швеції, що представлений Шведським агентством з питань міжнародної співпраці та розвитку (SIDA).

На Шепетівщині місцева жителька втратила більше 30 тисяч гривень, довірившись псевдороботодавцям. Правоохоронці з'ясовують усі обставини шахрайства та попереджають, що пропозиції легкого заробітку в мережі можуть коштувати вам чималих власних коштів.

У Шепетівській виправній колонії відбулися тактико-спеціальне навчання
Розділ Події

19 жовтня 2023р. в державній установі «Шепетівська виправна колонія (№98)» з метою підтримання бойової готовності та злагодженості дій особового складу відомчої пожежної охорони із залученням особового складу 21 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Хмельницькій області було проведено тактико - спеціальне навчання по ліквідації умовної пожежі кабінету канцелярії адміністративної будівлі.

На Шепетівщині слідчі оголосили підозру 24-річній дівчині за побиття сусідки та крадіжку з магазину. Зловмисниця вдарила подругу пляшкою під час застілля. Коли ж слідчі встановлювали обставини цієї події, з'ясували, що дівчина причетна ще й до крадіжки, вчиненої напередодні.

У Шепетівці встановили камеру для автоматичної фіксації порушень ПДР
Розділ Події

З 24 жовтня 2023 року камера по вулиці Митрополита Шептицького працюватиме у тестовому режимі. Система автоматично фіксує порушення ПДР, зокрема вимірювання швидкості, контроль руху авто.

У ніч на 24 жовтня 2023 року вкотре окупанти атакували шістьома ударними БпЛА типу «шахед» з південного напрямку (Чауда, Крим). Зокрема, три Shahed-136/131 було знищено ППО на Хмельниччині.

Шепетівські баскетболісти стали срібними призерами чемпіонату Хмельницької області
Розділ Спорт

21-22 жовтня 2023 року у місті Хмельницький відбувся відкритий чемпіонат Хмельницької області з баскетболу серед дівчат 2010-2011 р.н. До участі у чемпіонаті були заявлено 4 команди з Хмельниччини та гості з міста Івано-Франківськ, дівчата змагалися за коловою системою.

0
репостів
0
репостів