Розділ Події

У Шепетівській виправній колонії відбулися тактико-спеціальне навчання

19 жовтня 2023р. в державній установі «Шепетівська виправна колонія (№98)» з метою підтримання бойової готовності та злагодженості дій особового складу відомчої пожежної охорони із залученням особового складу 21 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Хмельницькій області було проведено тактико - спеціальне навчання по ліквідації умовної пожежі кабінету канцелярії адміністративної будівлі.

За тактичним задумом навчань, під час перенавантаження електромережі на другому поверсі у кабінеті канцелярії сталося коротке замикання з подальшим горінням.

Під час навчань, пожежно-рятувальний підрозділ 21 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Хмельницькій області, які прибули на місце умовної пожежі разом із працівниками відомчої пожежної охорони установи відпрацювали спільні дії з ліквідації умовної пожежі. Крім того, працівники 21 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Хмельницькій області здійснили пошук та рятування потерпілих у задимленому середовищі, а фельдшер Медичної частини №98 ЦОЗ ДКВС України надав першу допомогу постраждалим.

Загалом, під час навчань фахівці ДСНС та особовий склад відомчої пожежної охорони установи показали високий рівень підготовки, оперативність та злагодженість дій на місці події.

Відео

0
репостів
0
репостів