Середа, 18 жовтня 2023 — Сайт міста Шепетівка

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури суд визнав винним 32-річного мешканця Нетішина у вчиненні домашнього насильства (ст. 126-1 КК України). Про це повдіомили на сторінці прокуратури.

Ворожа міна обірвала життя воїна: у Шепетівці прощались із Віталієм Капланом
Розділ Події

Сьогодні, 18 жовтня, Шепетівська громада схилила голови у глибокій скорботі за загиблим воїном Віталієм Капланом. На площі Тараса Шевченка відбулось громадське прощання із мужнім шепетівчанином.

Поліцейські вкотре закликають громадян критично ставитись до пропозицій допомоги в інтернеті. Шахраї часто створюють фіктивні посилання про отримання фінансової допомоги від держави. Таким чином вони отримують персональні дані громадян, які згодом використовують для доступу до їхніх банківських рахунків.

Сьогодні, 18 жовтня Полонська громада віддала останню шану воїну-захиснику Рижуку Володимиру Вікторовичу. Йому було всього 20 років, але він не міг стояти осторонь нападу на його Батьківщину.

Смола Пуера – натуральний чайний екстракт, який одержують за допомогою екстрагування корисних інгредієнтів з пуерного чайного листя, зібраного з дикорослих дерев. Це дуже незвичайний, рідкісний і ексклюзивний напій.

Начальника новоствореної міської військової адміністрації на Шепетівщині представляли двічі
Розділ Події

13 жовтня Указом Президента України була утворена Нетішинська міська військова адміністрація. Це перша така структура не лише на Хмельниччині, але й в усіх тилових областях. Представлення начальника новоствореної міської військової адміністрації відбувалось двічі: спочатку колективу ХАЕС, а згодом і для чиновників міської ради.

На Шепетівщині під час гасіння пожежі у будинку виявили тіло чоловіка
Розділ Події

Протягом доби, 17 жовтня, вогнеборці Хмельниччини чотири рази виїжджали на гасіння пожеж, зокрема двічі - у Шепетівському районі. Вогнеборці гасили пожежі у житлових будинках, в одному з яких виявили тіло чоловіка.

Слідчі Шепетівського РУП розслідують обставини ДТП, у якій постраждала водійка електросамокату. Автопригода сталась вчора, 17 жовтня, близько 20:30 години у м. Шепетівка по Старокостянтинівському шосе.

Життя шепетівчанина Максима — це постійно вируючий шлях. Він неодноразово брав участь у бойових діях під час Антитерористичної операції, пройшов через вогонь і лід, двічі вирушав в експедицію до далекої Антарктиди.

0
репостів
0
репостів