Розділ Події

Начальника новоствореної міської військової адміністрації на Шепетівщині представляли двічі

Автор 18 жовтня 2023, 14:52

13 жовтня Указом Президента України була утворена Нетішинська міська військова адміністрація. Це перша така структура не лише на Хмельниччині, але й в усіх тилових областях. Представлення начальника новоствореної міської військової адміністрації відбувалось двічі: спочатку колективу ХАЕС, а згодом і для чиновників міської ради.

Спочатку, 16 жовтня, перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін, який відвідав ВП ХАЕС з робочим візитом, представив керівництву атомної електростанції начальника новоствореної Нетішинської міської військової адміністрації, яким став Григорій Олендра.

Обласний очільник підкреслив що завдання міської військової адміністрації посилити безпеку та оборону підконтрольного регіону. Максимально взаємодіяти із силами захисту та з персоналом стратегічного підприємства.

Важливо представити саме колективу Хмельницької атомної електростанції, адже ХАЕС є стратегічним і одним із  найважливіших промислових об'єктів в Україні.

Григорій Олендра повідомив про себе, що народився на Хмельниччині. Досвід роботи у Службі безпеки України 20 років. Працював на керівних посадах СБУ у  Хмельницькій та Волинській областях.

Новопризначений очільник військової адміністрації також висловив сподівання на ефективну співпрацю з колективом енергопідприємства, розуміння та взаємопідтримку.

Сьогодні, 18 жовтня, міський голова Олександр Супрунюк представив новопризначеного голову військової адміністрації керівникам відділів, структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, комунальних підприємств та закладів громади.

393913362 738022461688352 8202506488922139550 n

Під час зустрічі Григорій Олендра пояснив, що наразі тривають процеси укомплектування штату нової установи та узгоджувальні питання щодо розподілу повноважень між військовим та цивільним керівництвом. А також наголосив, що готовий до плідної співпраці і взаємодії з апаратом виконавчого комітету, спеціалістами в різних галузях.

Про передачу всієї повноти влади лише до міської військової адміністрації – не йдеться. Усі бажаючі мали можливість поставити питання, які їх цікавлять та висловити свої думки з цього приводу.

Варто зазначити, що головне завдання новоствореної адміністрації – попередити загрози, забезпечити оборону і безпеку. Адже на території Нетішинської громади розташований важливий стратегічний об'єкт.

Останнє редагування 18 жовтня 2023, 15:02

Відео

0
репостів
0
репостів