П'ятниця, 24 травня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні у школах району було гамірно і багатолюдно. Гамірно, бо не в силі учні стримати емоції на порозі літніх канікул. А багатолюдно, бо зібралися на шкільному дворі не лише вчителі та вихованці, а й їхні батьки, і ще чимало гостей, що не байдужі до життя школи.

21 та 23 травня у Шепетівці було проведено зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень випускників із математики і української мови та літератури на базі НВК №1, НВК «ЗОШ-гімназії», ЗОШ №1, СЗОШ №2 та ЗОШ №6.

20 травня 2019 року о 08 год 30 хв. в ході відпрацювання оперативної інформації оперативним відділом ДУ "Шепетівська ВК (✓98)" затримано працівника установи Ф. на території виробничої зони, який незаконно проніс на територію охороняємої зони наркотики.

«Шепетівський цукровий комбінат» за квартал експортував 1 тис. тонн цукру
Розділ Бізнес

Міжнародна торгівля «білим золотом», виробленим ПрАТ «Шепетівський цукровий комбінат», у 2019 році сягнула однієї тисячі тонн. Про це повідомили на сторінці A’SPIK GROUP, куди входить шепетівське підприємство.

Каналізаційний колектор у Шепетівці ремонтували три доби
Розділ Бізнес

Аномальна кількість опадів, яка випала цього тижня, приносить збитки не лише аграріям. Внаслідок надзвичайних погодніх умов та через зношеність трубопроводів і обладнання каналізаційних насосних станцій, працівники шепетівського водоканалу змушені були безперервно ліквідувати аварійні ситуаціі протягом 21-24 травня.

0
репостів
0
репостів