Розділ Бізнес

«Шепетівський цукровий комбінат» за квартал експортував 1 тис. тонн цукру

Автор 24 травня 2019, 14:03

Міжнародна торгівля «білим золотом», виробленим ПрАТ «Шепетівський цукровий комбінат», у 2019 році сягнула однієї тисячі тонн. Про це повідомили на сторінці A’SPIK GROUP, куди входить шепетівське підприємство.


Реклама: Сервіс https://eda-region.com.ua/ пропонує доставку продуктів харчування у місті Запоріжжя та навколишніх регіонах. За час своєї діяльності сервісу вдалося відточити механізм надання послуг, зробивши його максимально зручним для кожного окремого клієнта. Його головна спеціалізація полягає в дистрибуції молочної продукції, м'ясних і ковбасних виробів, а також товарів, зі схожим температурним режимом. Але це не означає, що асортимент обмежується лише цими продуктами. Також можлива доставка кондитерських виробів, чаю, напоїв, консервації та ін.


Протягом січня-квітня 2019 року експорт цукру групою компаній A’SPIK GROUP перевищив 33% від загального об’єму продажів «солодкого продукту». Зокрема, цьогоріч підприємства групи поставили своїм бізнес-партнерам понад 12 тис. тонн цукру, з них – іноземним клієнтам більше 4 тис. тонн.

«У 2019 році ми головним чином експортували цукор до країн Євросоюзу: Іспанії, Румунії та Литви. Також здійснили декілька поставок і до Таджикистану. Серед європейських споживачів найбільшим попитом, звісно, користується цукор найвищого ґатунку – першої категорії, але ми також продаємо закордон і цукор другої категорії», – розповідає заступник генерального директора A’SPIK GROUP з економічних питань Дмитро Панчук.

За його словами, серед партнерів групи компаній на світовому ринку є і трейдери, і виробники харчової продукції.

На внутрішньому ж ринку споживачами подільського цукру, який відповідає найвищим міжнародним стандартам якості та безпечності, є такі відомі і визнані бренди як “Coca Cola”, "Біола" та "Roshen”.

Нагадаємо, у 2018 році A’SPIK GROUP експортував рекордну для компанії кількість цукру - понад 6 тисяч тонн, а загалом реалізація «солодкого продукту» зросла на третину та склала 46 тисяч тонн.

Останнє редагування 24 травня 2019, 14:28
0
репостів
0
репостів