Розділ Суспільство

Світлана Павлишина: «Шепетівка має вийти з економічної депресії та стати перспективним містом. І я знаю як це зробити!»

Автор 30 вересня 2020, 19:46
Павлишина Світлана Андріївна Павлишина Світлана Андріївна На правах реклами

Світлана Павлишина балотується у мери Шепетівки. Це рішення кандидатка прийняла разом із командою «За конкретні справи», аби зробити все задля того, щоб Шепетівка нарешті стала достойним містом, в якому хочеться жити, працювати та бути щасливим.

Що відомо про кандидатку:

Павлишина Світлана Андріївна народилася 18 квітня 1972 р. у м. Хмельницький. З Шепетівщиною Світлану Павлишину пов’язує, в першу чергу, родинна історія. У селі Хутір народилась її мати. Батьки познайомились у місті Шепетівка, там народився її брат. Її життя і професійна діяльність пов’язані з Поділлям.

15 років присвятила роботі на освітянській ниві: вчитель української мови і літератури, методист РМК, заступник, а згодом – начальник Чемеровецького відділу освіти.

З травня 2015 р. – експерт Хмельницького офісу реформ.Депутат  Чемеровецької районної ради  2010-2015 рр.

З листопада 2015 р. – голова Чемеровецької районної ради.

З жовтня 2018 по січень 2020 рр. – заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації.

Наразі очолює службу соціальної політики Хмельницького регіону компанії “Епіцентр Агро”.

Світлана Павлишина іде у мери Шепетівки з конкретною метою: дати місту шанс стати сучасним, комфортним та перспективним. На думку кандидатки, тамтешня влада довела його до жахливого стану.

«З таким потенціалом, який має Шепетівка, наразі місто в економічній депресії. Це мальовничий край, де немає сучасних дитячих майданчиків, комфортних парків, належного благоустрою.

Маючи чудові освітні заклади, Шепетівка досі потребує належних умов та перспектив для молоді, створення якісних закладів для тренувань, багатофункціональних спортивних майданчиків, встановлення велодоріжок. Місто потребує капітального ремонту. Я не просто знаю, а можу це змінити: конкретними рішеннями та діями».

Як фаховий управлінець з величезним досвідом роботи, Світлана Павлишина знає, що робити, задля економічного та соціального розвитку міста.

Під час робити першим заступником голови Хмельницької облдержадміністрації , саме вона здійснювала контроль за населеними пунктами області, спрямовуючи кошти на розвиток ОТГ: відкриття сучасних амбулаторій сімейної медицини, шкіл, дитсадків.

Активна участь Світлани Павлишиної у реформуванні медичної галузі дозволила багатьом медичним закладам області «вижити» під час медреформи: як відомо, на Хмельниччині побудовано 30 медичних амбулаторій нового зразка. Дві з таких сучасних амбулаторій було відкрито і на Шепетівщині (Корчицька амбулаторія, на яку було спрямовано 7 млн.грн. та Судилківська амбулаторія (понад 5 млн.гри). Також Шепетівський район отримав і три нових автомобіля Дастер, вартістю 560 тисяч кожен.  Світлана Павлишина на посаді заступника голови Хмельницької облдержадміністрації контролювала і процес спрямування коштів на зарплати и медикам Шепетівки, аби погасити  страшенну заборгованість. До ЦРЛ було спрямовано більше 10-ти млн. грн. у 2018-му році та 14 млн.грн. у 2019-му році.

У планах кандидатки зробити для міста ще більше. На думку Світлани Павлишиної, населений пункт з вузловою залізницею має бути зовсім іншим - розвиненим та сучасним, містом для людей, містом для впевненого майбутнього.

«Не можна утримувати діючий адмін апарат,  при такій плачевній ситуації, в якій опинилось місто. Хочу звернутись до жителів Шепетівки: сьогодення вимагає від кожного з нас чіткої позиції, сміливих рішень, а головне – небайдужості! Досить мріяти про оновлену Шепетівку, яку колись змінить «хтось». Я знаю, як це змінити і зможу це зробити конкретними діями, дієвими рішеннями, з професійною командою та з вашою допомогою».

Останнє редагування 30 вересня 2020, 20:01
0
репостів
0
репостів