Розділ Спорт

Стадіон «Локомотив»

Автор ВО "Свобода" 02 лютого 2012, 16:07

Як тільки коридорами виконкому почали блукати чутки про те, що мер знайшов для стадіону «Локомотив» спонсорів і що з Шепетівки врешті лише він зробить разом з меценатами центр молодіжного футболу та базою для ФК «ШАХТАР» , депутати від ВО «Свобода» побачили в цих прожектах вигадки Остапа Бендера про « Нью Васюки». Щоб дати зрозуміти це більшості депутатів, свободівці вимагали погодження даного питання лише після підписання  з орендарем додатків до договору з конкретними об’ємами робіт, датами та коштами. С. Антонюк разом із слухняною більшістю не хотіли навіть звертати увагу на пропозиції свободівців. Треба було встигнути. А куди і для чого пояснень не було. Отже, передали.

 Питання було на контролі в депутатів від ВО «Свобода» і коли поступили перші сигнали, що нові орендарі не пускають на стадіон школярів, а потім і дорослих і коли там зі стін роздягалень позривали металеві гачки, а з бігових доріжок познімали гуму, депутат С. Кушик знову і знову  звертав на це увагу міського голови, а той  лише, посміхаючись, відмахувався, мовляв так треба, це все заради майбутньої реконструкції. І от не пройшло і півроку, як на нараді з питань спорту, мер скромно визнав, що щось не склалось зі стадіоном, не ті мовляв  інвестори, прийдеться міняти… .

А ми Вам, шановний С.Антонюк, про це ж казали зразу. Хто ж тепер буде відповідати за нанесену фінансову шкоду громаді та втрачений час.

До речі, 25.11.2011року, коли депутати від ВО «Свобода» знову запитали Сергія Антонюка про те, скільки витрачено коштів  на виготовлення документів на стадіон, міський голова відповів, що документи ще розробляються в одному з київських інститутів. Виникає логічне питання, а на основі чого тоді укладалась угода про оренду стадіону? До речі, цих орендарів  депутати від Партії Регіонів і їх тушки своїм рішенням ще і звільнили до кінця 2011 року від плати за землю.

0
репостів
0
репостів