Чому ремонт квартири варто довірити компанії РПК

Компанія РПК має великий досвід у створенні та реалізації якісних, сучасних ремонтних проєктів. Допомагає підготувати житло до здачі, привести до ладу після покупки, створити гарний простір для роботи або ж повністю оновити улюблені квадратні метри.

З якими об'єктами працює компанія РПК?

Команда РПК не ставить перед собою жодних обмежень. Бере в роботу об'єкти із сегментів комерційної та житлової нерухомості. Площа, ступінь зношеності та інші фактори не мають значення. За правильного підходу невелику студію або просторі апартаменти можна кардинально перетворити. Досить створити правильний план робіт і застосувати якісні матеріали.

Майстри РПК мають досвід зміни офісів, салонів краси, клінік і торгових майданчиків. У підсумку клієнт отримував професійний робочий простір із вишуканим дизайном. 

Важлива перевага в тому, що компанія РПК займається ремонтом під ключ. Це комплексна послуга з оновлення житла без безпосередньої участі господаря. Неймовірно практичне і зручне рішення. Таким чином, ремонт уже не стає проблемою і складністю. 

Принципи роботи компанії РПК-ремонт

Як команда РПК працює на кожним замовленням:

  1. Пропонує кілька варіантів.Креативні ідеї, оригінальні розробки. Індивідуальний підхід, який точно влучить у цілі та бажання клієнта. 
  2. Дотримується обумовлених термінів виконання замовлення.Цінує час клієнта.
  3. Укладає офіційний договір про співпрацю. Підписання документа є обов'язковим перед стартом робіт.
  4. Надання гарантії. У разі виявлення несправностей клієнт може звернутися в компанію протягом року. 
  5. Контроль якості. На кожному етапі ремонту здійснюється відповідна перевірка. 

На офіційному сайті компанії представлено розгорнуте портфоліо, де зібрані приклади реалізованих проектів. Це переважно ремонти 1-кімнатних, 2-кімнатних квартир, 3-кімнатних квартир у новобудовах і вторинному житловому фонді. Покроково показано як перетворюються апартаменти в руках професіоналів. 

Хто займається виконанням ремонтів під ключ?

Кілька слів варто сказати про команду майстрів компанії РПК. Адже саме завдяки цим фахівцям будь-які ідеї стають реальністю. Компанія ретельно підходила до підбору персоналу. Це електрики, сантехніки, монтажники, плиточники, малярі з великим досвідом. Знають усе про сучасні техніки роботи з матеріалом, використання інструменту.

І головне - дотримуються правил техніки безпеки. 

Які типи комплексного ремонту під ключ пропонує компанія РПК?

Клієнт може вибрати серед таких варіантів:

  1. Стандарт. Класичне рішення, щоб швидко і недорого привести житло до ладу.
  2. Стандарт+. Розширений варіант класичного варіанта, який включає меблювання під ключ.
  3. Преміум. Спеціальна пропозиція для тих, хто хоче реалізувати особливий проєкт із люксових матеріалів.

Виникає логічне запитання: як же вибрати із запропонованих варіантів? Перш за все, звернутися за консультацією до менеджерів компанії. Вони готові відповісти на всі запитання і підказати оптимальне рішення.Наступний важливий нюанс - визначитися з тим, наскільки масштабним планується проєкт. Для косметичного оновлення житла без глобальних переробок підійде тип "стандарт". Якщо ж ідеться про великі перепланування і дорогі матеріали, то "преміум" буде найкращим вибором.

Відгуки про копанію РПК

Користувачі, які вже отримали ключі від відремонтованого житла РПК діляться своєю думкою про сервіс. Більшість клієнтів відзначають точне дотримання термінів, оптимальні розцінки, своєчасну звітність про етапи ремонту. Також підкреслюють, що компанія використовує якісні матеріали і пропонує кухні та меблі власного виробництва. Ті замовники, які зробили ремонт кілька років тому стверджують, що всі покриття залишилися в ідеальному стані.

Професійна команда РПК - це точні рішення і 100% результат. Змінює на краще вигляд квартир, приватних будинків, офісів. Створює ідеальні простори для життя, відпочинку та роботи. Вміє поєднувати функціональність і стиль в одному інтер'єрі. Позбавляє замовників від усіх складнощів і віддає ключі від житла, в яке хочеться заселитися відразу. 

0
репостів
0
репостів