Особливості вибору та переваг вертикальних жалюзів

Ролети активно використовуються в оформленні сучасного інтерʼєру квартири чи приватного будинку, адже не тільки забезпечують стильний віконний простір, але й захищають від сонячних променів. У цій статті ми поговоримо про те, де замовити вертикальні жалюзі у Львові, а також розберемо їхні особливості та переваги.

Як вдало підібрати вертикальні жалюзі?

Перше, що потрібно враховувати – це рівень світло пропускної здатності ролетів. Якщо у вас невелика кімната з вікнами, що розташовані з північної сторони, краще вибирати прозорі моделі. Таким чином, приміщення виглядатиме більшим та світлішим. Також рекомендуємо звернути увагу на такі моменти:

  • Якщо на стінах у квартирі шпалери із візерунками чи іншими декоративними елементами, краще вибирати однотонні полотна для вікон.
  • Тканина, яку ви вибираєте для ролетів, має бути на декілька відтінків темнішою або навпаки – світлішою за відтінок стін. Таким чином, дизайн буде виділятися.
  • Якщо у кімнаті низькі стелі, віддавайте перевагу рулонним шторам із вертикальними смужками. Горизонтальні рішення будуть доречними для розширення невеликого простору.
  • Стилістика приміщення. Ваш вибір вертикальних жалюзів залежатиме від кімнати, куди ви їх вибираєте. Закономірно, що стильові рішення для спальні та офісу відрізнятимуться.

Щоб замовити якісні рулонні ролети вертикального типу, краще віддавати перевагу надійним магазинам, як от Sunguard. Тут ви знайдете великий асортимент різноманітних моделей, що чудово підкреслять дизайн інтерʼєру.

Переваги вибору вертикальних жалюзів в Sunguard

Вертикальні ролети можна замовити у різних відтінках та кольорах. Ви можете втілити будь-які побажання, щоб створити вишуканий дизайн віконного простору. До переваг вертикальних ролетів також можна віднести можливість самостійного вибору напрямку руху ламелі. Це ж також і дозволяє вигідно регулювати рівень освітлення у приміщенні. Також клієнтам подобається легкість у догляді за вертикальними ролетами.

До того ж вертикальні жалюзі мають тривалий термін експлуатації. Оскільки вони мають якісний механізм та просочення тканини, їхній зовнішній вигляд та технічні характеристики будуть незмінними протягом довгого часу. При виробництві ламелі покриваються спеціальним розчином, що перешкоджає вигоранню на сонці та дозволяють тканині довше зберігати первісний вигляд.

0
репостів
0
репостів