Допомога від Pin-Up простим українцям та співробітникам у воєнний час

Кожна галузь постраждала від військової агресії з боку Росії, при цьому керівництву компаній довелося приймати серйозне рішення: продовжувати працювати або все-таки закритися до кращих часів. Pin-Up казино стало одним із небагатьох представників українського цифрового бізнесу, які змогли впоратися зі складнощами та налагодити успішну діяльність у 2022 році. Звичайно, без труднощів не обійшлося, але, за твердженням власниці бренду Марини Ільїної, їх вдалося подолати за рахунок переосмислення попереднього досвіду та вибору оптимальної організаційної структури. Невід'ємною частиною роботи у кризовий період стали підтримка персоналу та волонтерство.

63b56fad65dc8.png

Яку допомогу отримали співробітники Пін-Ап

Український підрозділ глобального бренду до початку військових дій складався із фахівців з різних регіонів країни, причому багато хто ще з початку пандемії коронавірусу працював у віддаленому режимі. Наприкінці лютого 2022 року керівництву компанії довелося терміново вирішувати, як допомогти співробітникам, які вимушені евакуюватися, як підтримати тих, хто пішов на фронт. Паралельно треба було подумати про збереження темпів розвитку та залучення нових талантів, які б допомагали презентувати якісні цифрові продукти для приваблення клієнтів.

Незважаючи на фінансові втрати, пов'язані із кризою, Пін-Ап підтримав працівників. Основними стали такі напрями надання допомоги:

  • своєчасна виплата авансу та зарплати у повному обсязі;
  • збереження за всіма фахівцями робочих місць, незалежно від їхнього місцезнаходження;
  • додаткові грошові виплати;
  • вирішення організаційних питань, пов'язаних із переїздом у більш безпечні області або за кордон;
  • відкриття офісів у Польщі, Єревані, Астані та реалізація принципу роботи «без кордонів»;
  • перехід на діяльність у форматі екосистеми, що передбачає виділення кількох профільних напрямків та мінімізацію формальностей під час прийняття управлінських рішень;
  • проведення психологічних тренінгів для нормалізації психоемоційного стану та позбавлення від душевних травм.

Участь у благодійних ініціативах

Розуміючи, наскільки важливо у складних умовах об'єднуватися та допомагати один одному, компанія Пін Ап від початку війни займається благодійністю:

  • бере участь у програмах забезпечення продуктами харчування українців, які постраждали від дій загарбників;
  • ініціює запуск проектів для підтримки пересічних громадян;
  • взаємодіє з лікарнями Миколаєва, перинатальним центром у Харкові, клінікою «Феофанія» та Охматдитом;

започаткував PIN-UP Foundation – фонд, завданням якого є відновлення України після перемоги. 

0
репостів
0
репостів