Актуальні аксесуари для смартфона iPhone 14

смартфон Купуючи новий смартфон iPhone 14, власники флагману обов'язково повинні подумати про аксесуари. По-перше, телефони комплектуються без адаптерів для заряджання, по-друге, деякі з них забезпечують комфорт користування телефоном та, по-третє, під iPhone 14 https://stylus.ua/uk/iphone-170/seriya:iphone-14/ та інші моделі американського виробника є ряд пристроїв, які варто спробувати у його користуванні. На що звернути увагу, розкажемо детальніше далі.

1. Зарядка до смартфона без дротів

Як і у попередніх версіях iPhone, 14 модель можна заряджати з допомогою бездротового зарядного пристрою. Це недорога, краща альтернатива для тих, хто цінує мобільність, зручність та просто не може терпіти діставати та ставити кабелі для заряджання телефону.

Аксесуар заряджає смартфон з допомогою спеціального магнітного кріплення до задньої стінки пристрою. Міцне кріплення забезпечує безперешкодне користування телефоном, тож ним можна безпечно користуватись без бовтання шнурів. Є як оригінальні аксесуари, так і аналоги, потужність магніту, час заряджання та виробник визначають їх вартість.

Окрім того, такі типи зарядок підходять для живлення інших гаджетів, наприклад, смарт годинника чи бездротових навушників. Особливо цікаві килимки, на яких можна заряджати по декілька пристроїв одночасно.

2. Адаптер живлення

Оскільки усі нові iPhone комплектуються виключно кабелями, адаптер живлення - перша річ, про яку потрібно придбати власнику смартфона. Оригінальний пристрій є безпечним та ефективним при заряджанні, адже має максимальну потужність 20 Вт та збільшує ємність батареї до 50% приблизно за 40 хвилин.

3. Захисне скло та чохол

Коли новий телефон пошкоджується - це неприємно та впливає на його експлуатацію, адже екран може розбитися, а сам пристрій перестати працювати. Аби вберегти його від випадкових ударів, пошкоджень при падінні, варто обрати якісний чохол та захисне скло.

Скло легко встановити, адже зазвичай в комплект входить набір для наклеювання. Воно не притягує пил, стійке до відбитків пальців та має спеціальне оліофобне покриття. Якщо воно пошкоджується, сам екран залишається цілим, тож плівку можна замінити на нову при цьому це набагато дешевше та швидше, ніж замінювати екран.

Чохли є з різних матеріалів, кольорів, та функціональності. Єдине їх завдання - залишати корпус цілим та неушкодженим. Вони є силіконові, карбонові, пластикові, шкіряні, металеві тощо. Замінити їх таке само просто як і скло, при цьому вони чудово доповнюють наряд та стиль власника. Якщо власник надає перевагу оригінальному дизайну - прозорий чохол не тільки збереже телефон у первозданному вигляді, а й надійно захистить смартфон.

4. Гаманець для смартфона

Не має бажання носити гаманець з собою? Шкіряне мініпортмоне від Apple точно стане в нагоді! Його зручно кріпити на кришці телефону та класти туди готівку чи банківські картки. Він достатньо зручний аби носити його разом зі смартфоном та відкидає потребу носити додаткові речі. Завдяки вмонтованому потужному магніту його легко встановлювати та знімати. Якщо він загубиться - власник зможе знайти його за допомогою iPhone.

5. Повербанк на магніті

Коли виникають проблеми з електропостачанням - повербанк на магніті не тільки підзарядить смартфон, а й дасть можливість комфортно користуватись ним будь-де та будь-коли. Ним можна заряджати декілька пристроїв одночасно, деякі мають підставки для пристроїв для зручного перегляду відео чи вебсторінок.

6. Трекер Apple

Речі, які ми губимо і знаходимо - справжня радість. Однак можна передбачити такий хід подій, якщо користуватись спеціальним трекером від Apple, який працює по блютуз з iPhone. Його можна прикріпити будь-де - на рюкзак, ключі, сумку та легко їх знаходити, якщо вони загубилися.

З допомогою програми Find My відстежити трекер можна за декілька секунд, однак трекер працює лише з айфонами. Він може сигналізувати мелодією, щоб знайти, наприклад, ключі швидко на звук. Це справді зручно.

Окрім того, є спеціальні кільця для пальців, які полегшують користування телефонів, якщо руки малі чи телефон занадто великий. Так він надійно фіксується у руці та не випадає, щоразу коли хочеться керувати смартфоном однією рукою.

Таким чином, аксесуари створені не тільки для краси, а й для зручності використання iPhone. Завдяки продуманому дизайну речей, функціонал смартфонів можна доповнити безліччю аксесуарів на різний смак та гаманець.

0
репостів
0
репостів