Престижна робота у Польщі на складах для українців

Работа на складе в ПольшеБудь-який українець має право на легальне працевлаштування у Польщі. Для цього необов'язково знати іноземну мову та мати вищу освіту. Польські підприємства постійно відчувають недостатність кадрів, оскільки місцеві жителі масово мігрують до Німеччини, Канади та США. Також поляки не люблять фізично складну працю, а українці беруться за неї з радістю.

Наразі доступні тисячі вакансій на працевлаштування в Польщі і стосуються вони практично всіх сфер діяльності. Найпростіше знайти роботу на фабриці, складі, заводі та в тепличному господарстві. Приймаються кандидати від 18 до 60 років без досвіду та кваліфікації.

Працевлаштування на склади Польщі

Вакансії на роботу у Польщі відкриті абсолютно у всіх населених пунктах країни. Іноземний претендент може орієнтуватися на умови проживання, вартість оренди житла та продуктів. Завжди потрібні співробітники у Краків, Лодзь, Варшаву, Глівиці та інші міста. Потреба робочої сили вкрай висока, тому наймачі пропонують максимально комфортні умови для працівників. Пропонується робота в Польщі на складах одягу, взуття, автомобільних комплектуючих, напівфабрикатів, харчових продуктів та побутової хімії. Обов'язки прості та зрозумілі, не потребують досвіду. Передбачається повна зайнятість, є денні та нічні зміни. Співробітнику буде запропоновано зручний графік з урахуванням усіх його потреб.

Ключовими перевагами працевлаштування на складах будуть:

  • безкоштовне проживання (іноді частково платне);
  • нормована робоча зміна;
  • фіксована погодинна ставка;
  • доплата за переробки;
  • можливість кар’єрного росту.

Співробітник повинен розуміти, що його чекатиме монотонна праця, тому буде потрібна витримка. Трудовий тиждень триває 6 днів, зміна – від 8 до 12 годин. Які особливості має робота в Польщі складах, Ви дізнаєтеся на сайті https://andriym.com/vacancies/poland/store. Всю необхідну інформацію щодо процедури подання документів та проведення співбесід Вам зможуть надати представники ТОВ «Робота за кордоном від Андрія Марисюка».

Вимоги до співробітників складів

робота в Польщі на складіРобота за кордоном доступна для чоловіків, жінок та сімейних пар віком від 18 до 60 років. Претендувати на посаду також можуть студенти та пенсіонери. Особливих вимог до кандидата немає, але у пріоритеті – фізично здорові та витривалі молоді люди. Що потрібно для працевлаштування у Польщі, описано на сторінці https://andriym.com/vacancies/poland. Зверніть увагу, що у кожного конкретного підприємства є свої вимоги та критерії.

За роки трудової міграції українці зарекомендували себе як працездатний та цілеспрямований народ. Поляки з радістю приймають їх на роботу та пропонують комфортні умови праці. Співробітники регулярно отримують надбавки до основної зарплати та різноманітні заохочення. Багатьох відправляють на безкоштовні курси, після закінчення яких працівник може претендувати більш престижну посаду.

Особливості роботи на польських складах

Для офіційного працевлаштування у Польщі необов'язково мати досвід. Спочатку співробітникам пропонується випробувальний термін із навчанням. Цей період відведено з метою оцінки умов праці та зважування своїх сил.

Практично всі європейські підприємства автоматизовані, що значно спрощує завдання співробітників та підвищує їхню продуктивність. Більшість вакансій передбачає лише контроль функціонування конвеєра. Наприклад, робота на продуктових складах полягає у фасуванні та упаковці свіжих овочів та фруктів. На складах одягу співробітниці керують механізованим пакувальником та контролюють якість упаковки.

Не бійтеся надіслати резюме роботодавцю і не переймайтесь через відсутність досвіду. Сотні тисяч іноземних здобувачів уже знайшли високооплачувану роботу та стали фінансово незалежними.

0
репостів
0
репостів