Типи тримерів та їх особливості застосування

тримерДоглянуте волосся для чоловіків так само важливе як і для жінок. Можна достатньо швидко і якісно підстригти волосся тримером, якщо правильно обрати пристрій серед їх різномаїття у https://comfy.ua/trimmers/. Однак варто для початку визначитися, який саме пристрій вам потрібен? Аби обрати найкращий варіант, необхідно звернути увагу на декілька важливих моментів, про які ми розкажемо далі.

Призначення тримера

Основне завдання тримера - доглядати за волоссям на голові, обличчі та тілі. Його використовують як у домашніх умовах, так і у професійних салонах.

Хороший тример зробить догляд не тільки легким, а й швидким та недорогим. Простота у використанні дозволяє навіть непрофесійним користувачам отримувати бажаний результат.

Перш ніж купувати тример, варто знати, що вони поділяються на 3 великі групи:

  • по догляду за бородою;
  • для стрижки волосся на голові;
  • багатофункціональні.

До того ж є мобільні пристрої - на акумуляторі, які можуть працювати навіть без постійної подачі струму, а заряд батареї дозволяє провести всі необхідні маніпуляції за 1-2 сеанси. А також тримери для сухої, вологої стрижки, останній підійде для власників чутливої шкіри схильної до подразнення. 

Тример для бороди

Він має менше лезо, ніж для стрижки волосся на голові та може обрізати волоски навіть у важкодоступних місцях. До того ж його мотор менш потужний, тож не підходить для маніпуляцій на голові та тілі. Завдяки набору насадок можна доглядати за різною довжиною бороди, а також голити її.

Тример для стрижки голови

Має потужний двигун, який легко впорається навіть з найгустішим волоссям. Також він більший за розміром та має ширше лезо, тож для гоління користуватись ним буде незручно. Однак набір насадок допоможе справитись з певними деталями по догляду за бородою.

6176047825

Тример багатофункціональний

Підходить для догляду бороди, голови та тіла завдяки комплектуванню різних насадок-гребінців. Спеціально підібрані насадки дозволяють обробляти різні частини тіла, однак йому важко справлятись з деталями. Зазвичай такі тримери найбільше у попиті завдяки універсальності. Однак, для ідеального результату краще обирати цільові пристрої.

Окрім того, є тримери для носа, вух, які мають вузькі насадки та чудово справляються з видаленням волосся у важкодоступних місцях. Їх застосування можливе лише на невеликій площі поверхні.

0
репостів
0
репостів