Які меблі можна купити з доставкою по Україні?

6zEilxiDfZtVr7rV38FdEA4sduztkmW5mKrOCwoQ0gHkwtcZuoMJnmONtaUx6p67NQqGIctnfTos4h1_Pht8KYP9h3HO_b5ZJs9r41tA1QlX6YatBTTGy8q9rJZlO6nQaxRV81ZMh99s04_pY5pRBlfhG-nSfo_jUK9wxNWIUP9cWt1SVrlCoSx5SA

Меблеве оздоблення є невід’ємною частиною облаштування будь-якого сучасного приміщення. Вітчизняний ринок пропонує широкий вибір меблів різних характеристик та дизайну, в тому числі побутові та офісні, корпусні та м’які меблеві вироби. Незалежно від типу та цільового призначення, всі популярні меблеві категорії успішно виробляються в Україні, що дає можливість замовити виріб за вигідною ціною, швидко, зручно та з доставкою додому.

Які меблі можна придбати в Україні?

Завдяки виробничим потужностям та великому досвіду, українські фабрики забезпечують ринок якісними меблями різних видів. Купити меблі в Києві та з доставкою по Україні можна на fayni-mebli.com, що є відомим ресурсом з великим асортиментом від найкращих вітчизняних виробників.

Серед доступних для замовлення меблів виділимо наступні категорії:

  • м’які – дивани (прямі/кутові/модульні) та крісла, пуфи та безкаркасні рішення;
  • корпусні для дому – шафи та шафи-купе, комоди, ліжка, стінки, тумби, столи та різні комплекти (кухня, вітальня, передпокій);
  • для офісних приміщень – столи/крісла/стільці для керівництва та персоналу, шафи-купе, дивани, стелажі тощо;
  • дитячі – меблеві комплекти для кімнати та окремі елементи інтер’єру (дитячі стінки, шафи, ліжка, софи, комп’ютерні столи та столи для навчання, стільці та крісла, стелажі).

Також в наявності різні важливі складові інтер’єру, що також беруть участь у меблюванні, в тому числі двері-купе, функціональні елементи для передпокою та ванної, банкетки, пуфи й не лише.

Декілька важливих порад від спеціалістів щодо меблювання

Якщо у вас є бажання облаштувати приміщення новими меблями, слід пам’ятати, що меблеві вироби – досить дорога річ, тому підходити до цього питання слід зважено і без зайвих надмірностей.

Що радять дизайнери? Є декілька принципів, яким варто слідувати при меблюванні оселі:

  1. Функціональна обґрунтованість.
  2. Принцип мінімалізму.
  3. Якість та безпечність.
  4. Врахування планування.
  5. Декоративна співзвучність.

Справді, сучасне меблювання не передбачає великої кількості елементів у приміщенні. Беремо лише ті меблі, які справді необхідні. Слід уникати захаращення інтер’єру, відсоток «заставленості» відносно вільного простору має відповідати 30% для більшості кімнат (40% для спальні).

Незалежно від типу меблів, всі вони мають бути якісними та екологічними (особливо якщо мова йде про побутове меблювання). Звичайно, дуже важливим є габаритна та геометрична відповідність виробів архітектурі приміщення, а також декоративне співвідношення меблів та інтер’єру.

0
репостів
0
репостів