Срібна каблучка - ідеальний подарунок на іменини

3 155 0283Срібло здавна вважається другим цінним металом після золота, однак применшувати його роль у житті людини не варто. Відомо, що вироби зі срібла мають унікальні властивості, а деякі прикраси з нього мають цілющі та антибактеріальні властивості. Тож, каблучка срібна на День народження принесе не тільки радість, а й користь для людини, якщо правильно підібрати виріб для конкретної людини. 

Унікальність срібла та переваги

Як хімічний елемент, срібло присутнє і в організмі людини, тож, нестача мікроелементу може негативно позначитись на здоров'ї людини. Чудовою профілактикою стане регулярне одягання металу у якості прикрас. Варто пам'ятати, що деяким людям не підходить срібло та може викликати алергічні реакції. У такому разі необхідно ретельніше підходити до вибору ювелірних прикрас на подарунок.

Окрім того, його широко використовують для знезараження, дезінфекції. Наприклад, можна вживати деяку кількість води зі срібної чаші, або воду, у яку був занурений столовий виріб з дорогоцінного металу.

Виявити проблеми зі здоров'ям також допоможе срібло, яке виступає індикатором при контакті зі шкірою. Потемніння, зміна кольору та присутність чорного нальоту на виробі буде сигналізувати про те, що час звернути увагу на власний організм. Варто рахувати й той факт, що у сплаві є домішки міді, яка охоче вступає в реакцію з косметикою, потом, побутовою хімією та водою. Якщо ж виріб змінив колір з часом, то повернути йому блиск не буде проблемою. Дбайливе ставлення, належний догляд та уникнення контакту ювелірних прикрас з різними рідинами, хімічними сполуками дадуть можливість роками насолоджуватись красою срібла.

А ще прикраси з цього металу знімають втому, покращують роботу органів ШКТ, тонізують організм, поліпшують настрій та роблять організм стійкішим до стресів. 

Як підібрати каблучку зі срібла?

3 155 0286Найкраще розповісти про свої почуття зможе ніжна каблучка зі срібла. Це символ вірності, любові та ніжності до партнера. При підборі виробу варто врахувати характер обраниці, що вона полюбляє, чи надає вона перевагу камінню, а можливо мінімалістичному дизайну.

Срібло чудово поєднується з такими каменями, як:

  • фіаніти;
  • рубіни;
  • топази;
  • сапфіри.

Стильно та вишукано виглядають каблучки і без вставок. Вони ідеально підійдуть під будь-який образ та вік. Такі вироби можуть бути і у жовтому кольорі, і у класичному - білому.

Для юної леді є варіанти каблучок з камінням у формі квітки, серця або ж обрамлені яскравими рожевими фіанітами, у різнокольоровому ансамблі. Для жінок підійдуть масивні моделі з великими каменями, або ж лаконічні та прості у різному кольорі та забарвленні металу. 

Варто правильно обрати розмір, аби перстень не був замалим чи великим, адже тут важливим є точний розмір, щоб не розчарувати іменинницю. Зазвичай розміри ювелірні будинки пропонують з діаметром від 15 до 22,5 мм. Щоб дізнатись розмір прикраси, необхідно виміряти окружність пальця обраниці та підібрати відповідний виріб.

Таким чином, каблучка зі срібла не тільки чудово підійде у подарунок іменинниці, а й дозволить на роки зберегти пам'ять про подію та людину, яка її подарувала. Належне ставлення, догляд збережуть красу ювелірної прикраси на роки.

0
репостів
0
репостів