Підтяжки - культовий аксесуар для дорослих і дітей

1 750x750Тривалий час підтяжки були дуже популярним аксесуаром, замінюючи штанний ремінь, який доводилось затягувати на талії. На відміну від останнього, вони прекрасно приховують недоліки фігури та не сковують рухи. Наразі інтернет магазин аксесуарів Гофін має безліч варіацій підтяжок, які відповідають сучасним тенденціям та дозволяють підкреслити унікальний стиль як чоловіка, так і жінки, дитини. Як обрати культовий аксесуар і що врахувати при використанні, читайте далі.

Які є підтяжки

Якими б не були тенденції моди щодо підтяжок, їх форма залишається незмінною вже багато років. Тож, вони є у формі:

  • літери "Y" - найбільш популярна модель та підходить для струнких та з середньою статурою тіла. Вони зручні, не спадають з плечей та добре фіксуються;
  • літери "Н" - неординарний дизайн та схожість з попередньою версією зробила такі підтяжки не настільки популярними серед поціновувачів. Хоча й зустрічаються у продажі та по якості не поступаються з конкурентами;
  • літери "Х" - популярний варіант для пишнотілих власників, за рахунок того, що затискачі у них розташовуються досить широко та відповідно добре фіксують одяг на тілі.

DSC 0997 750x750Що стосується розміру, то підтяжки для дорослих відпускаються у стандартному розмірі та регулюються по висоті з широкими, середніми та вузькими лямками. Таким чином, виконуючи скоріше декоративну функцію та не тримають на собі усю вагу штанів. Поряд з цим є класичні моделі зі шкіри кози для справжніх поціновувачів культового аксесуара.

Окрім того, підтяжки частіше виготовляють із достатньо щільної тканини - кетгут, шовк, муар тощо. Все залежить від того, у який сезон будуть їх використовувати.

Вчимося підкреслювати власний стиль

Колір, ширина лямок та матеріал підтяжок зможуть багато розповісти про свого власника. Однак, цей аксесуар зможе стати яскравим доповненням до образу та слугувати хорошим декоративним елементом, при умові правильно підібраного варіанту.

Під традиційний костюм чи джинси - немає значення, адже є тенденція до змішування стилів, а от підтяжки на кліпсах стануть чудовим доповненням до вузьких штанів. Є і вироби з чистого деніму, вважаються універсальними та підходять як чоловікам, так і жінкам. Якщо ж чоловік вирішив використовувати шкіряний виріб, то взуття та пояс мають гармонійно поєднуватись між собою.

Головне при підготовці образу - слідкувати, щоб вони контрастували з сорочкою, не були завеликі на фоні краватки. І варто пам'ятати, що чим легший одяг, тим вужчими й невагомими мають бути підтяжки.

0
репостів
0
репостів