Успішна співбесіда англійською

В сучасних умовах український бізнес все сміливіше виходить на міжнародний ринок. Зміцнюються зв’язки із закордонними партнерами, створюються спільні підприємства. Тому зацікавленість у вивченні бізнес-англійської постійно зростає. Корисно буде пройти інтенсивний бізнес-курс англійської мови, що пропонує львівська освітня платформа nanoEnglish. Після оцінки рівня знань обирається один із трьох бізнес-курсів, які відрізняються рівнем складності (початковий, середній, високий).


Кожен курс включає 9 розділів, актуальних для бізнесу. Студенти
- вивчають базову лексику та прості граматичні форми;
- тренуються у застосуванні слів за допомоги спеціальних вправ;
- багато уваги приділяють розмовній практиці.
Кожен новий урок проводиться з урахуванням отриманих знань, вивчаються складніші граматичні структури та лексика. Поступово ділове спілкування англійською перестає бути проблемою.

Підготовка до співбесіди англійською

Для отримання престижної вакансії мало пристойного володіння англійською, треба успішно пройти співбесіду. При спілкуванні з рекрутером цінується:
- чесність аргументації;
- винахідливість при відповідях на складні запитання;
- щира зацікавленість в отриманні посади.
Перед співбесідою корисно зібрати інформацію про роботодавця, підібрати дрес-код, що буде нагадувати одяг співробітників компанії, потренуватися у відповідях на стандартні запитання. При собі треба мати копію резюме та мотиваційного листа.

Самопрезентація англійською

Якщо до резюме не прикласти мотиваційний лист англійською, можна не дочекатися запрошення на співбесіду. Діловим етикетом англомовного світу передбачено доповнення резюме таким супровідним листом. Адже резюме має чітку структуру, тому важко оцінити претендента як особистість.
Супровідний лист (Cover letter) складається із:
- вступної;
- основної;
- заключної частини, що займають 3 – 4 абзаци.
У вступній частині розміщується інформація про посаду, яку хоче отримати претендент, як він дізнався про її існування та чим вона приваблює кандидата.
Основна частина розповідає про переваги кандидата: цінні професійні навички та досягнення, користь, яку він може принести компанії, плани професійного розвитку в короткостроковій та довгостроковій перспективі.
В заключній частині треба подякувати за увагу та поцікавитися, коли можна зустрітися для проведення співбесіди.
Ще треба вдосконалити знання англійської, зовсім не зайвою буде допомога кваліфікованих викладачів nanoEnglish.

0
репостів
0
репостів