“Cloudshop” - зручна та ефективна автоматизація вашого магазину 

Для успішного ведення бізнесу у торгівлі дуже важливими є спеціально розроблені онлайн-програми. Бо нинішні вимоги та потреби оперативно обробляти великі обсяги інформації підштовхують до впровадження новітніх методів та хмарних технологій. Завдяки їм можна ставати більш конкурентоспроможним та ефективнішим.

Sunmi T2lite 14 smallОнлайн програми автоматизації магазинів обробляють та аналізують різноманітні дані в режимі реального часу. Завдяки отриманій інформації про роботу магазину можна надалі легко планувати бажані показники роботи, розуміти наскільки ефективним є використання торгових площ та розміщення товарів. Також важливо, що такі програми дозволяють вести фінансовий і бухгалтерський облік та фіксувати взаєморозрахунки з постачальниками. Усі ці послуги з автоматизації магазину під ключ пропонує “Cloudshop”. Це програма , яка дозволяє вести облік продажів в магазині онлайн.

Що конкретно пропонує “Cloudshop”

  • Облік продажів. Встановіть програму для роботи касира і обслуговуйте клієнтів швидко і комфортно.
  • Точні залишки, виключені зловживання персоналу. Склад, інвентаризація, списання, переміщення 24/7.
  • Облік покупців. Можна фіксувати додаткову інформацію про клієнтів магазину. І у підсумку встановлювати персональні та різні накопичувальні знижки.
  • Фіксація собівартості товарів і ведення фінансового обліку, що дозволить передбачати витрати та враховувати заборгованості.
  • Вичерпні звіти, які включають інформацію про виторг, прибутки, продажі і середній чек. Все це можна легко самостійно контролювати в режимі онлайн.
  • Цілодобовий доступ з будь-якого куточка світу. “CloudShop” працює в режимі 24/7 та отримати до неї доступ можна будь-де, де є мережа Інтернет. А якщо ще й встановити спеціально розроблений додаток для телефону, то можна додаткові отримувати повідомлення про продажі.

Переваги програми “Cloudshop”

  1. Ефективний облік залишків. У програмі можна додавати, редагувати і переміщати товари. А також фіксувати інвентаризацію, списання і Знімок екрана о 21.35.09прихід продукції.
  2. Налаштування програми під ваш конкретний напрямок продажів для більш ефективної роботи. І в результаті можливість краще зрозуміти нюанси і аспекти розвитку власного магазину, щоб запобігти негативним моментам.
  3. Власна CRM-система. В програмі “Cloudshop” зручно вводити номери дисконтних карток та прив’язувати до них інформацією про клієнта. При цьому розмір клієнтської бази ніяк не обмежений.

Аналіз структури покупок і динаміка середнього чека - важливі показники для бізнесу. Адже завдяки таким даним можна підвищувати ефективність програм лояльності в магазинах. І отримувати подібні дані можна завдяки роботі у програмі “Cloudshop”.

0
репостів
0
репостів