Власний сайт і надійний хостинг — запорука розвитку бізнесу та збільшення продажів

Сьогодні в еру інтернетизації створювати свій бізнес і не мати власного сайту — велика помилка. Бо сайт — це ніби резюме вашої справи, портфоліо або реклама бізнесу чи проекту. В одному місці можна зібрати всю необхідну інформацію про досвід, напрацювання, контакти та можливість для клієнта замовити послуги чи товари. При цьому зайти на сайт і переглянути його можна у будь-який час доби та з будь-якого куточку світу, де є доступ до мережі Інтернет. Але як створити той сайт? З чого почати? І яким він повинен бути?

Що таке конструктор сайтів

Найпростіший та найефективніший спосіб — скористатися послугою “конструктор сайтів”. Це сервіс, який допомагає вже з готових макетів створити власний сайт. Тут не обов’язково знати мови веб-програмування, html-розмітку чи бути ІТ-спеціалістом. Достатньо зайти на сайт і за допомогою простих кроків зібрати з пропонованих деталей власну онлайн-візитку бізнесу. Приклад одного з таких конструкторів сайтів є на сервісі CityHost за посиланням https://cityhost.ua/konstruktor_saitov/. До речі, тут можна також замовити хостинг для сайту та зареєструвати унікальне доменне ім'я в будь-якій зоні.

Знімок екрана о 21.54.26

Для чого потрібен хостинг

Зібрати сайт, як конструктор, зможе навіть новачок. Але цього буде не достатньо для повноцінного функціонування вашого сайту. Знадобиться ще хостинг.

Хостинг — це ніби оренда місця на сервері для зберігання інформації вашого сайту. Бо коли ми вводимо адресу сайту, на екрані комп’ютера з’являється інформація з фотографіями, текстами, аудіо чи відео файлами. Все це завантажується із зовнішнього комп’ютера, який називають сервером. Сервер містить багато пам’яті і може зберігати весь вміст сайту. Відповідно чим більший вміст вашого сайту, тим більше місця потрібно орендувати. Кажуть, що соціальна мережа Фейсбук використовує пам’ять понад 50 тисячі серверів.

Отож, щоб ваш сайт був доступним цілодобово для користувачів, необхідно придбати хостинг. Компанія CityHost пропонує хостинги за доступними цінами: https://cityhost.ua/.

Знімок екрана о 21.55.49

Які їхні переваги?

  1. Цілодобова технічна підтримка. Тобто коли раптом виникнуть якісь проблеми із вашим сайтом, тут допоможуть їх вирішити у будь-який час доби, не зважаючи чи то день, чи ніч і чи це робочі дні, вихідні чи святкові.
  2. UpTime – 99,9%. Ваш сайт буде доступним для користувачів 24 години на добу, 7 днів на тиждень.
  3. Сервіс на вищому рівні. Тут постійно покращують якість послуг, розширяють функціональність, удосконалюють безпековий рівень. Тобто робить все, аби забезпечити стабільність та зручність у роботі.
  4. Можливість обрати сервер для зберігання даних. Ви можете самостійно вирішувати де для вас краще зберігати дані вашого сайту — на сервері в Україні чи у Німеччині.
  5. Надзвичайно висока швидкість завантаження. Вам чи вашим клієнтам не доведеться чекати доки завантажуються сторінки сайту, все відбуватиметься дуже швидко.
  6. Безперебійна робота. З CityHost ви не будете знати, що таке «падіння» сайту в пікові моменти. Тут такого практично не існує.
0
репостів
0
репостів