Особливості парових пральних машин LG Electronics і правила догляду

фАксіома сучасного дизайну: побутова техніка повинна гармонійно вписуватися в інтер'єр і бути привабливою. Саме таку концепцію втілює в життя компанія LG Electronics. Фантастичний тандем бренду LG і Гільдії дизайнерів дозволив показати світу чотири ексклюзивних парові пральні машини з прямим приводом.

Серія виконана в чотирьох стилістичних варіаціях:

  • Cloisonne - представлена ​​у вигляді чорних кольорів, намальованих на білому тлі;
  • Imperial Flower - розкішний букет червоних маків на білому тлі;
  • Sevilla - повітряна, в світло-зелених відтінках, листя на ідеально-білому тлі;
  • Ribailagua - сучасна естетика чистих геометричних форм в стилі мінімалізму.

Крім унікального екстер'єру в цих машинах реалізований ряд нових технологічних рішень, наприклад, система подвійного розпилення (Dual Spray): завдяки постійному розпорошення води і пара на білизну, поміщеної в барабан, до значного покращення якості прання. Є спеціальний режим «Свіжість», при якому всі складки і пом'ятості одягу розгладжуються при прямій обробці парою упродовж 20 хвилин. Після такої процедури праска вам не знадобиться!

Є також багато інших корисних функцій, які описані на сайті АЛЛО, де найширший асортимент пралок цього бренду, але ми зосередились на найосновнішому.

Ідеальний дизайн - насолода для очей любительок естетичного дизайну і все ж у машин-красунь є певні недоліки. Як і будь-яка техніка, пральні машини від LG Electronics можуть час від часу виходити з ладу.

Пральні машини LG Electronics: кілька правил по догляду

Рекламная індустрія, насправді, зовсім не друг людини. Це просто маркетинговий інструмент, що привертає більшу кількість покупців до продукту. Але люди завжди намагаються вірити рекламі, тому що вмілі акули маркетингу тиснуть на больові точки людини.

Взяти, хоча б, яскравий приклад. Купівля пральної машини Лджи - дороге задоволення, яке виливається в довгостроковий кредит або економію в харчуванні, якщо машину планується купити за готівку. А чи багато хто сім'ї можуть дозволити собі купувати одяг на кожен сезон? Ось тут і ховається пастка!

Взяти, наприклад, покупку прального порошку. Стандартна пачка вміщує 450 г порошку, якщо вірити рекламним листівкам виробників, то для звичайного прання без забруднень і плям на одязі необхідно використовувати 150 грам порошку  за одне прання. Насправді, коли ви перете речі в пральній машині LG, досить покласти в резервуар для завантаження порошку всього 2 столові ложки і машина ідеально впорається зі своїм завданням.

Єдине, про що насправді не брешуть рекламщики, так це про якість порошку. Якщо купувати дешеві варіанти прального засобу, то доведеться класти в барабан 150 грам, щоб білизна вийшло абсолютно чистою, при цьому сильно псуються деталі машини, зношуються швидше нагрівальні елементи. Купуючи дорогий і якісний порошок для прання можна «розтягнути» пачку на 5-6 прань, продовживши життя чутливого агрегату.

Одним з найбільш необхідних деталей в пральній машині вважаються нагрівальні елементи - ТЕН-и. Вони-то і ламаються найчастіше. Чому так відбувається?

Причина частою поломки ТЕН-ів - щільний шар накипу, який утворюється після тривалого використання води з наших водопроводів. Фірми-виробники Калгону і інших засобів, що очищають, поставили монумент нашій воді і регулярно вимовляють молитви в його честь, тому що розуміють, що навіть самий бідовий власник пральної машини щомісяця буде купувати пачку Калгону, щоб продовжити життя нагрівальних елементів. Адже заміна ТЕН-ів - одна з найбільш дорогих ремонтних послуг в сервісі і не кожному по кишені викласти за ремонт ТЕН-ів кругленьку суму.

Непродумані витрати планомірно «виїдають» ваш бюджет. Як уникнути цього? Виявляється, що доглядати за нагрівальними елементами можна без використання Калгону! Кращим помічником в цьому буде лимонна кислота.

Як очистити ТЕН від накипу за допомогою лимонної кислоти

Для процедури очищення знадобиться звичайнісінька лимонна кислота, яка продається на прилавках супермаркетів. Один раз на місяць рекомендується запускати пральну машину без завантаження білизни, насипавши в резервуар для прального засобу 80 грам «лимонки». Час - 10 хвилин, режим прання - інтенсивний. Після цього досить обполоснути барабан чистою водою і ТЕН-и будуть в порядку, а накип зникне.

Прості поради допоможуть утримувати пральну машинку в хорошому стані довгі роки. Особливо актуальні дані рекомендації жителям міст, де по водопроводах тече вода підвищеної жорсткості. Лимонна кислота позбавить вас від прірви витрат на ремонт пральної машини LG Electronics

0
репостів
0
репостів