Швидкий переказ грошей з Mastercard

Грошові перекази — невід'ємна частина сучасного життя. Сплата за покупку товару чи послугу, поміч рідним, фінансовий подарунок друзям, аванс за роботу — усі ці платежі стали доступними без відвідування банку. А сервіс Mastercard робить їх ще й максимально швидкими та безпечними. Тепер, щоб зробити переказ грошей, не потрібно навіть знати номер картки отримувача. Достатньо мати його номер мобільного телефону чи електронну адресу.

Переваги грошових переказів з Mastercard

Зробити переказ — діло кількох хвилин. Вам знадобиться ваша картка, а також номер картки\телефону чи електронна адреса отримувача.

Чому краще це робити з Мастеркард:

  • Зручність. Відправляйте кошти на будь-яку картку, незалежно від банку та платіжної системи. Відправник може використовувати усі картки, випущені в Україні.
  • Мобільність. Не потрібно шукати відкрите відділення банку або обмежувати себе робочими годинами. Усі платежі виконуються онлайн, за допомогою офіційного сайту Мастеркард, його додатків або електронного гаманця Masterpass.
  • Безпека. Сервіс має кілька рівнів захисту та відповідає міжнародним стандартам безпеки PCI DSS.

Як переказати гроші за номером телефону або email

Якщо зі стандартним переказом “з картки на картку” знайомий майже кожний, можливість поповнити рахунок за допомогою лише номеру або електронної адреси може стати несподіванкою. Але алгоритм дій дуже простий.

Переказ за номером мобільного або поштою:

  1. Необхідно зайти на сайт одного із партнерів (Pay2You або Karton);
  2. Ввести реквізити картки відправника, суму переказу та номер телефону\email отримувача;
  3. Натиснути кнопку “Переказати”, після чого отримувачу прийде смс-повідомлення або лист із посиланням на переказ.

Вивести переказ можливо на будь-яку зручну карту, випущену в Україні. Окремо ви маєте можливість отримати квитанцію про здійснення операції.

Враховуйте, що з відправника утримується комісія. В залежності від сайту партнера, вона становить 0,5%+5 грн (Pay2You) або 7 грн (Karton).

Ліміт на переведення коштів становить від 5000 до 15 000 гривень відповідно.

Як отримати переказ через телефон або електронну пошту

Коли на дані отримувача буде відправлено переказ — йому надійде повідомлення у вигляді смс або листа на email адресу. Всередині знаходиться посилання, за яким необхідно перейти на офіційний сайт Мастеркард. Після цього залишається зовсім трошки, необхідно лише:

  • Зареєструватися або увійти до персонального кабінету;
  • Ввести номер будь-якої української картки, на яку людина бажаєте вивести гроші.

Важливо зауважити, що отримувач не сплачує жодної комісії за переказ, йому зараховується повна сума, зазначена відправником.

Якщо у вас виникли питання — на сайті Mastercard, а також на сайтах партнерів, працюють номери відділу підтримки.

0
репостів
0
репостів