Що таке АБС пластик і які його переваги

ABS пластик загального призначення - ударостійкий і надійний полімер, який набув широкого застосування в сучасній індустрії. Основні переваги ABS пластику - унікальна стійкість до будь-яких фізичних пошкоджень: ударів, падінь, а також згубному впливу вологи і високих температур.

Процес переробки АБС пластикe не потребує будь-яких додаткових капіталовкладень від підприємця, а область застосування даного полімеру воістину безмежна: такий пластик використовують і для виробництва товарів автомобільної галузі, і для виготовлення різних інструментів і упаковок. Собівартість виробництва абс пластику невисока, що також вигідно виділяє цей полімер серед інших пластмас, аналогічних йому за характеристиками.

Властивості ABS дозволяють застосування полімеру в наступних галузях виробництва:

  • автомобільна промисловість: радіаторні решітки, ковпаки, елементи інтер'єру машин;
  • виробництво побутової техніки і електроніки: корпуси телевізорів, приймачів, пилососів та інших електротоварів;
  • виготовлення товарів для дітей, канцелярського приладдя;
  • виробництво сантехніки: вентилі, різні елементи мийок, зливних бачків та ін .;
  • медична промисловість.

Така сировина має унікальні характеристики жорсткості, теплостійкості і механічної міцності, що дозволяє вже у готових виробах не втрачати своїх характеристик і після тривалого періоду експлуатації. До того ж одна з головних причин купити ABS пластик - ціна, яка завжди вигідна для будь-якого українського підприємця!

Технічні характеристики ABS пластику. Сфери застосування полімеру

Унікальні властивості ABS пластику досягаються ще на етапі сополімірізації. За механічної міцності, а також захисту від ударів і перепадів температур ABS пластику немає рівних - цей полімер значно перевершує інші пластмаси за даними характеристикам, при цьому маючи куди більш вигідну ціну. До того ж уже готові товарі з ABS мають прекрасну зносостійкість: поверхню виробів з цього матеріалу не руйнується і не втрачає своєї візуальної краси навіть після кількох років експлуатації!.

ABS прекрасно піддається зварці. Крім того, він фактично невразливий до згубного впливу вологи, а також мастил та інших робочих рідин автомобілів, що робить його широко застосованим для виробництва товарів для сучасних авто. ABS пластик купити за доступною ціною можуть і підприємці, які займаються виробництвом іграшок, конструкторів або настільних приладів - завдяки ударостійким характеристиками матеріалу його виробництво вигідно як для бізнесмена, так і для кінцевого споживача.

0
репостів
0
репостів