Якщо кавомашина не працює: що робити та куди звертатися

uservis.uaКавомашина може вийти з ладу в один момент та оскільки кав'ярні та кафе в основній більшості готують каву, гарячі напої, то поломка такого обладнання - значні втрати для бізнесу. В такому разі в нагоді стане ремонт кавоварок київ, який спеціалізується на відновленні роботи кавового обладнання. Що робити, щоб швидко відремонтувати техніку, про це далі.

Як повернути кавоварку в робочий стан

Аби втрати від простою були мінімальними, варто звертатися до сервісу, який вузько спеціалізується на ремонті кавової техніки. По-перше, це гарантуватиме кваліфіковане виконання ремонту, по-друге, такі сервіси, як правило, обслуговують обладнання, по-третє, є можливість відреставрувати апарати.

Якщо кавоварка не робить каву, то необхідно:

  • звернутися до перевіреного сервісу та пройти діагностику;
  • узгодити ремонт, терміни виконання;
  • по можливості відстежувати ремонт онлайн, телефоном;
  • отримати кавомашину та гарантії по ремонту.

Швидкість виконання ремонту залежить від складності конструкції та характеру поломки. Однак, якщо сервіс має свій склад із запчастинами, то ремонт може тривати лише 2-3 дні. Не менш важливим є використання оригінальних деталей до кавоварок, оскільки лише вони не тільки найкраще підходять до моделей, а й справно працюють.

Поширені проблеми з кавоварками

Щодня апарати наповнюються кавовими зернами, водою, молоком та постійно виготовляють різні напої. Якщо ще додати кількість насадок, фільтрів, насосів, які постійно треба чистити та доглядати за ними, то зрештою виникають механічні несправності та інші проблеми з:

  • витоком води - необхідно слідкувати за чистотою зливної трубки, а також герметичністю труб для подачі води, груповою головкою. Також правильна експлуатація апарата дозволить уникнути стертя з'єднань;
  • парогенератором, нагрівальним елементом. Часто вистачає лише регулярного очищення форсунок та парової насадки, однак, якщо це не допомагає - нагрівальний елемент потребує ремонту;
  • меленням зерен - стежити за станом жорен, рівнем засмічення резервуара, який потрібно регулярно очищувати;
  • смаком кави, надто гірчить - засмічення фільтрів старою гущею, використанням неякісної води;
  • перегріванням, сторонніми звуками від апарату - може свідчити про перевантаження двигуна, механічних вузлів, які працюють понад свою силу, необхідне якісне обслуговування uservis.ua.
0
репостів
0
репостів