Мінімалістичний рюкзак у спортивному стилі — найбажаніший аксесуар нового сезону

Після пандемії світ змінився. Ми полюбили зручне взуття та стали комбінувати кросівки з класичними костюмами, носити спортивний одяг поза межами спортзалу, зухвало міксувати стилі, аби почуватися справді комфортно, незалежно від обставин. У новому сезоні тенденція не лише зберігається, а й посилюється: на зміну компактним поясним сумкам та об'ємним шоперам приходять мінімалістичні наплічники в спортивному стилі. Найбажаніша модель — створений брендом Y-3 рюкзак чорного кольору з цупкого текстилю. Поговоримо про переваги та можливості стилізації моделі.

Image

Тренд на комфорт: чому рюкзаки такі популярні

Стилісти сходяться на думці: брендовий рюкзак — історія не стільки про моду, скільки про стиль життя та комфорт. На відміну від інших моделей сумок, наплічники:

  1. вміщують більше речей і навіть максимально заповнені здаються легшими;
  2. пасують до будь-яких аутфітів із кедами, кросівками, спортивними черевиками;
  3. мінімалістичні моделі роками не втрачають актуальності та гармонують із будь-яким одягом.

З такими хоч на тренування, хоч на роботу чи заміський відпочинок. Усе необхідне при собі, а руки вільні.

Y-3 — топові рюкзаки в спортивному стилі

Якщо вибирати наплічну сумку для повсякденного користування, то з нової колекції популярного бренду. Y-3 — результат співпраці авангардного японського дизайнера Йодзі Ямамото та Adidas, усі товари підпорядковані спільній ідеї: мікс спорту та стилю заради практичності, якою не може похвалитися висока мода. Image

Чорний рюкзак Y-3 з нової колекції — це простий силует, одна зовнішня кишеня та дві внутрішні, комфортна спинка, регульована довжина лямок. Брендова фішка — великий вишитий логотип, більше жодних елементів декору.

Як включити чорний спортивний рюкзак у повсякденні аутфіти

Брендовий наплічник актуальний у всі сезони:

  1. взимку — з улюбленими джинсами чи спортивними штанами, худі, лонгслівом або светром і курткою;
  2. навесні та восени — зі штанами карго, футболкою, вітрівкою, бомбером; для жінок — із трикотажною сукнею, косухою, пальто або тренчем;
  3. влітку — із шортами та футболками, у прохолодну погоду — з сорочками й джинсовими куртками.

Комфортні силуети вдало доповнять брендові кеди, кросівки або інше взуття без підборів. Головний убір — кепка, модель досі на піку популярності. Чорний рюкзак у спортивному стилі прекрасно поєднується з будь-якими іншими кольорами, адже відтінок універсальний. Завжди виграшний варіант — монохром або аутфіт, побудований на контрасті.

0
репостів
0
репостів