Прихована водостічна система: яка є і кому підійде

galeco hidden bezokapowy 2Встановлюючи покрівлю у будинку, важливим елементом її монтажу є водостічна система. Вона може різною, в залежності від типу будівлі та складності її конструкції та встановлюватись як на приватні об'єкти, так і на промислові. Водостічна система характеризується організованим водозбором з покрівлі, запобігає потрапляння води на стіни споруди, захищає цоколь, фундамент та може бути відкритого чи прихованого типу. Про останню розкажемо більш детально далі у статті.

Компоненти прихованої водостічної системи

Такі сучасні системи можуть бути інтегровані прямо у корпус будинку, чудово довершуючи естетичність дизайну. Як правило, це безпечні системи, які монтуються усередину фасаду та мають лише маскуючий каркас ззовні та може мати різні кольори. Таким чином, основні елементи систем знаходяться всередині архітектурних елементів будівлі та включають:

  • приховані жолоби - конструкції для відводу води, які спроєктовані для монтажу всередині будинку: за елементами фасаду, карнизах, обшивці. Ззовні їх практично не видно, або ж не видно зовсім;
  • труби та канали, які також можуть розташовуватися в стінах, перегородках чи підлозі;
  • зливні жолоби виконують функцію збору води у внутрішніх жолобах, які приховують в опалубці чи інших елементах конструкції;
  • трійники і фітинги забезпечують плавне відведення води всередині конструкції, завдяки сполученню труб та їх розгалуженню;
  • фільтри, розширювачі також є частиною системи і є її додатковими елементами.

Переваги та використання системи прихованих жолобів

bezokapowyДля дизайнерів, архітекторів та конструкторів використання прихованої системи, як, наприклад, від GALECO, має ряд переваг. По-перше, монтувати системи просто з допомогою креслень CAD. По-друге, завдяки простому монтажу, ринви легко чистити у будь-який момент, по-третє, така система безпечна та мінімізує ризик протікання при цьому зберігаючи естетичний вигляд будівлі.

Крім того, завдяки прямокутній формі, ринви та труби легко монтувати на фасаді, при цьому їх ефективність збільшується і робить систему універсальною, вписуючись у лінію будь-якого об'єкта.

Приховану систему можна використовувати не тільки у приватному будинку, а й у:

  • готелях, ресторанах;
  • промислових об'єктах;
  • історичних будівлях, які піддаються реставрації;
  • унікальних проєктах із завищеними архітектурними вимогами.

Завдяки перевіреним часом матеріалам, таким як сталь та поліхлорвініл, система прихованого монтажу буде довговічною, доступною за ціною та гарантувати якість. Тож, така система буде ідеальним рішенням для тих, хто хоче позбутися традиційних ринв та зберегти естетичний вигляд будинку, при цьому мати надійний та безпечний водовідвід.

0
репостів
0
репостів