Джерела повідомляють, хто стане новим суперником Ентоні Джошуа

515a212d8b09572b10860e223cdfcf19 quality 70Xresize 1Xallow enlarge 0Xw 835Xh 0

Днями британський промоутер Едді Хірн повідомив, що невдовзі на вболівальників очікує неймовірний по своїй масштабності вечір боксу на Ближньому Сході. За його словами підготовка до цієї грандіозної події триває. Розкриємо інтригу: йдеться про Ентоні Джошуа, наразі він близький до досягнення домовленості з організаторами.

На думку експертів порталу top-onlinecasino.net, де можна отримати промокод Favbet та  ознайомитися з аналітикою щодо українських букмекерів, суперником Джошуа стане американець Деонтей Уайлдер. А проміжний бій, до закріплення домовленостей, Хірн влаштує для Ентоні вже влітку.

Як він говорив в одному з інтерв’ю, Джошуа з нетерпінням очікує на бій з Уайдлером у грудні та посилено готується до зустрічі з американським боксером. Експерти в сфері боксу, зокрема, знаний спортсмен Тоні Белью висловив припущення, що проміжним суперником Джошуа може стати Тайсон Ф’юрі.

 Він вважає, що зустріч з циганським королем була б оптимальним варіантом для Джонсона перед боєм з Уйайдлером. Експерт вважає, що це був би найкращий варіант, адже подібний двобій викличе величезний резонанс, до того ж Тайсон відмовився битися з Усиком і зараз постійно заявляє, шо шукає достойного суперника. Також Тоні Белью гостро розкритикував тренера Джошуа та висловив подив, що спортсмен хоче повернутися до Даласу, щоб тренуватися з Дерріком Джеймсом.

Можливий поєдинок Джошуа: Уайдлер – що про нього говорять експерти?

Букмекер Вбет та представники інших букмекерських контор фаворитом майбутнього поєдинку вважають саме Джошуа та стверджують, що якщо бій відбудеться, він переможе скоріше за очками, ніж прямим нокаутом. З іншого боку, частина експертного середовища на боці Уайдлера. Зокрема, джерело повідомляє, що Леннокс Льюїс ставить на Уайдлера. Він мотивує це тим, що у американця є амбіції та величезна жага до перемоги. Для Деонтея це буде надзвичайно серйозний, доленосний бій, тому він підготується якнайкраще та старатиметься піймати Ентоні на помилках.

Приблизно такої ж думки інший експерт, Карл Фроч. Він вважає, що Джошуа просто психологічно не готовий зустрітися з американцем. На його думку, британський боксер втратив віру у себе. Також Карл Фроч висловив припущення, що Деонтей діятиме надзвичайно агресивно, та знайде момент, коли зможе нокаутувати Джошуа ударом у щелепу. На думку експерта, тому не потрібно поспішати з боєм і важливо відновитися морально. Карл Фроч також критикує тренера Ентоні та вважає, що тому потрібно тренуватися з іншим фахівцем.

0
репостів
0
репостів