Експерти прокоментували, хто може стати наставником ФК Динамо у новому сезоні

image 4

Український футбол продовжують трясти катаклізми і справа не лише у війні та відході багатьох ключових гравців в інші чемпіонати. Тренерські штаби команд теж штормить і київське Динамо не є винятком. Головний тренер киян, Мірча Луческу має серйозні проблеми зі здоров'ям. Румунський спеціаліст неодноразово говорив про це ЗМІ і давав зрозуміти, що не виключено, що йому доведеться відмовитись від тренерської діяльності. Нагадуємо, що під час єврокубкових матчів у Містера відбулося загострення його давньої патології – коксоартрозу тазостегнового суглоба. Контракт головного тренера Динамо дійсний до літа 2024 року.

Експерти: швидше за все, Луческу шукають заміну

На думку аналітиків порталу ua1.com.ua, які визначають ТОП БК України та вивчають коефіцієнти на спортивні події, з високою ймовірністю, киян очолить новий фахівець. Але букмекерам важко визначити, хто саме стане новим наставником Динамо, адже конкретики, яка дозволить зробити точний прогноз дуже мало. Але проблеми зі здоров'ям та літній вік Луческу свідчать про те, що власники та функціонери клубу подумують над альтернативою. Експерти із сайту казино ua1 висловили думку, що іноземний фахівець в Україну зараз навряд чи погодиться приїхати, тому пошуки відбуватимуться в середовищі вітчизняних тренерів або тих, хто на даний момент перебуває в країні.

Віктор Леоненко вважає, що оптимальним варіантом був би Ігор Йовічевіч, але фахівця такого рівня отримати практично нереально. А ось на думку іншого екс-динамівця, Йожефа Сабо, власникам клубу є з кого обрати. Особливу увагу він приділив Юрієві Максимову. За словами Йожефа Йожефовича, саме Юрій Вільович може знайти баланс між обороною та захистом і зробити гру біло-синіх більш гармонійною. Саме цього не вистачало в єврокубкових матчах "Динамо" на думку букмекерів. До речі, в Україні активно робили ставки на них, використовуючи бонуси та акції з ua1.com.ua.

Прокоментував Йожеф Сабо й кандидатуру Олександра Шовковського, який зараз працює тренером воротарів. Експерт дав зрозуміти, що з таким серйозним завданням Олександр навряд чи впорається, оскільки тренерського досвіду йому не вистачає. А ось варіант з Андрієм Шевченком може виявитися чи не найоптимальнішим. Але Андрій неодноразово заявляв, що не збирається повертатися до тренерської діяльності до закінчення війни, тож перспективи у цьому напрямку дуже туманні.

0
репостів
0
репостів