Бій між Руїсом та Тайсоном Ф'юрі: прогнози букмекерів та експертів

b609c50a87d0d3b9cf799079e234d050

Світ боксу знову сповнюється цікавими новинами та передчуттям грандіозних та видовищних поєдинків. Нагадаємо, що кілька тижнів назад Енді Руїс проанонсував поєдинок проти британця Тайсона Ф'юрі, який є чемпіоном світу за версією WBC. Промоутер Едді Хірн оголосив, що Руїс з Тайсоном зустрінуться 22 липня. Але не все так гладко: циганський король нещодавно зірвав бій за титул абсолютного чемпіона світу, який планувався на 29 квітня у Лондоні. Чого очікувати від цього бою та чи відбудеться він взагалі? Свою думку озвучували букмекери та експерти.

Як все починалося: провалена зустріч з Олександром Усиком

Аналітики порталу, які спеціалізуються на оглядах закладів, котрими пропонується безкоштовна ставка без депозиту, слушно зауважили, що обидва чемпіони не змогли знайти порозуміння, бо ніхто з них не хотів компромісу. Більше місяця точилися переговори щодо умов, за якими бій ставав можливим. Зокрема, промоутер українця Егіс Клімас зізнався, що проведення бою під гучною вивіскою не відбулося через амбіції Тайсона. Як повідомляє джерело, британець постійно придумував нові причини, які перешкоджали йому вийти в ринг з Усиком та придумував нові варіанти, називаючи імена потенційних суперників.

Чи відбудеться поєдинок Руїс проти Ф'юрі: думка експертів

Аналітики порталу, спеціалізація якого – спортивні події та ексклюзивні бонуси БК, прокоментували можливий поєдинок між циганським королем та Енді Руїсом молодшим. Нагадаємо, що це колишній об’єднаний чемпіон хевівейту з Мексики. На думку експертів, бій, анонсований на 22 липня відбудеться, адже промоутери та організатори підігрівають цікавість до нього в соціальних мережах, зокрема, у твітері.

На думку букмекерів, якщо цей двобій відбудеться, то проведуть його на лондонському «Уемблі», котрий вміщає близько 94000 гравців. Чи не відмовиться примхливий Тайсон від зустрічі з цим суперником? Експерти та букмекери вважають, що ні. Щодо потенційного переможця, то більш ймовірно, що циганський король тріумфуватиме, і скоріше, за все, перемогу здобуде нокаутом, а не по очкам. Принаймні у цьому впевнені представники провідних букмекерських контор.

Як би там не було, але світова спільнота очікує на цей бій. Але особливу цікавість та нетерпіння викликають у неї потенційна зустріч з Між Тайсоном Ф'юрі та Олександром усиком. Без перебільшень, подібний бій має бути яскравою та видовищною подією, однією з тих, що запам'ятовуються надовго.

0
репостів
0
репостів