Прогнози на футбол: які команди мають найбільше шансів попасти в фінал турнірів з футболу Лігу чемпіонів УЄФА та Лігу Європи у сезоні 2022-2023

Футбол традиційно є одним із найпопулярніших видів спорту у світі – важко уявити, але кількість фанатів на планеті сягає 3.5 мільйонів людей.

В Україні футбол також традиційно користується найбільшою популярністю, поряд із такими видами спорту, як бокс, теніс, шахи, греко-римська боротьба. До війни в країні активно розвивали ці напрямки, відкриваючи секції для дітей та підлітків, організовуючи матчі та турніри, розвиваючи інфраструктуру. Повномасштабне вторгнення РФ у країну перекреслило всі плани і принесло чимало горя спортивній галузі. Зокрема, згідно з заявою Вадима Гутцайта, протягом 2022 року в різних регіонах країни постраждало понад 300 спортивних об'єктів, 87 з яких зруйновано.

Тим не менш, українці продовжують займатися спортом та виявляти інтерес до світових подій – стежать за досягненнями наших тенісистів у турнірах ATP та WTA, вболівають за улюблені футбольні команди та намагаються спрогнозувати результати футбольних матчів. У футболі найбільшою популярністю користуються УПЛ, Ліга чемпіонів УЄФА та Ліга Європи.

Прогнози на лідерів Ліги чемпіонів УЄФА

Матчі Ліги чемпіонів УЄФА є найпопулярнішими подіями для ставок у букмекерських конторах — це підтверджує статистика використання промокодів від emporium.com.ua під час проведення турніру. Коефіцієнти на них залежать від багатьох факторів: склад команди, місце проведення матчу, попередні зустрічі, стан команди на момент гри. У середньому це 2:00-4:00. Різні майданчики пропонують свої умови для ставок, і часто для футбольних уболівальників важливим критерієм вибору БК стають не тільки хороші коефіцієнти, але і бонусні програми, що діють, і промокоди в популярних БК, таких як Vbet https://emporium.com.ua/shops/vbet.

Попереду у Лізі чемпіонів два півфінали. Найімовірнішим переможцем у першій парі є британський футбольний клуб «Манчестер Сіті» – коефіцієнт на його перемогу становить 2.40. Коефіцієнт на перемогу супротивника, чинного володаря кубка мадридського «Реала» — 3.10. Стосовно другої пари, коефіцієнт на перемогу італійського футбольного клубу «Мілан» становить 2.7, а на перемогу іншого клуба з Італії «Інтер» — 2.90. 

Скоріше за все, ми побачимо в фіналі головного турніру Європи з футболу «Манчестер Сіті» та «Мілан». Експерти вважають, що саме «Манчестер Сіті» буде переможцем Ліги чемпіонів УЄФА 2022/2023.

Ставки на переможців Ліги Європи УЄФА

Згідно з поточними прогнозами букмекерських контор, найбільш імовірною парою фіналістів Ліги Європи є «Рома» та «Ювентус». Букмекери розподілили коефіцієнти на перемогу того чи іншого футбольного клубу в півфіналі турніру наступним чином: «Ювентус» — «Севілья» 1.87 та 4.90 відповідно, «Рома» - «Байєр» з Леверкузена 2.16 та 3.65. Перемогу у турнірі букмекери прогнозують італійському клубу з Риму «Рома».

0
репостів
0
репостів