Бюджетне правильне харчування

5d42ca886f875.2f36ee453abd636daf88ddddfe47543f

Все більше людей сьогодні переходять на правильне та збалансоване харчування, яке складається з різноманітних та корисних страв, у тому числі і з використанням рослинного веганського м'яса.

В інтернеті можна знайти прості рецепти страв від Eat me at, що дає змогу розширити щоденний раціон. Котлети з рослинного м'яса виготовляються зараз і українським виробником. Вони з натуральних інгредієнтів та в 100 г продукту всього 270 ккал та 16 г білка.

Прості рецепти з рослинним м'ясом для правильного харчування

Прості рецепти для веганів легкі та корисні, вони представлені у широкій різноманітності. У цій статті пропонується розглянути кілька із них, де використано рослинне м'ясо.

Наприклад, в українській кухні традиційною першою стравою є борщ. Він може бути як на м'ясному бульйоні, так і пісним. Можна приготувати його і з мітболами, та в повній мірі насолодитися смачною їжею.

З веганського фаршу можна приготувати фрикадельки. Для цього у фарш додають сіль, спеції та зелень, і ретельно перемішують. Потім формують невеликі кульки та варять у киплячій воді протягом 5-6 хвилин.

Ще однією популярною стравою української кухні є банош, який можна приготувати самостійно та з використанням рослинного фаршу. Для цієї страви будуть потрібні такі інгредієнти - одна чашка кукурудзяної крупи, 400 мл води або бульйону, сіль та перець, рослинна олія.

Для заправки потрібно взяти 300 г грибів (печериці), спеції та сіль, приправи та часник, одну упаковку веганського фаршу. Кукурудзяну крупу варять на повільному вогні протягом 5 хвилин постійно помішуючи. Потім додають до смаку сіль, перець, спеції та олію, і залишають під кришкою й без вогню ще на 5 хвилин.

Для заправки на сковороді обсмажують дрібно нарізану цибулю та часник, гриби та через пару хвилин додають рослинний фарш. Приготовлену заправку викладають зверху звареної кукурудзяної крупи – банош готовий.

У чому особливості бургерів з рослинною котлетою?

На сайті українського виробника eat-me-burger представлений великий вибір різноманітних рецептів для вегетаріанців, у тому числі ароматні бургери з соковитою рослинною котлетою. Його можна приготувати і зібрати в домашніх умовах, маючи під рукою всі необхідні інгредієнти та дотримуючись простої послідовності.

Варто зазначити, що правильне харчування теж може бути смачним та різноманітним. І в цьому можна переконатись на прикладі вегетаріанських страв, серед яких і бургери. Замість яловичини у ньому котлета із рослинного м'яса.

У ній міститься лише 270 ккал, а також 16 г білка, 3 г заліза, комплекс вітамінів групи В та інші корисні для організму елементи (кальцій, цинк, калій тощо). У ній лише натуральні компоненти, у тому числі вітаміни та мінерали, вода, соєвий білок, концентрований сік буряку, подрібнена зелень та ін.

Вегетаріанські страви на кожен день з рослинним м’ясом – прості, корисні та швидкі в приготуванні. Тому для правильного харчування не потрібно витрачати багато часу.

0
репостів
0
репостів