Золоті жіночі браслети: що врахувати при купівлі

01 19008419 1У всі часи браслет із золота був актуальною прикрасою як чоловіків, так і жінок. Вважається, що він був оберегом для кожної людини, тож до його вибору та оздоблення ставились прискіпливо. Сьогодні підібрати браслет у https://goldmart.ua/catalog/bracelet можна із різного золота, з каменями, аби підкреслити статус та добробут власника. Який з них вибрати для жінок та що врахувати при покупці, читайте далі.

Браслет - не просто ювелірна прикраса

Сучасні ювелірні майстри справжні експериментатори, коли справа доходить до створення браслетів. Постійні інновації дозволили зробити їх зручними для щоденного використання, а також легкими та практичними. Прикраса може не тільки прикрашати, а й розповісти цілу історію про власника та його смаки. Тенденції у моді передбачають поєднувати декілька браслетів на одній руці із різного дорогоцінного металу - золота, срібла, з каменями та цікавими підвісками.

Попри це, є декілька правил поєднання з іншими прикрасами:

  • годинник краще пасуватиме окремо, як виняток - ідеальний тандем браслета та наручного годинника;
  • краще носити дорогоцінні браслети по одному, а також не поєднувати срібло та золото. Кожен виріб унікальний по-своєму і не повинен затьмарювати красу іншого;
  • під різний одяг потрібна своя прикраса, наприклад, коктейльне плаття чудово поєднується з браслетами оздобленими світлим камінням, надаючи образу ніжності.

Як вибрати правильний золотий браслет?

01 19036531 1Оскільки браслет займає особливе місце у прикрасах кожної жінки, до його вибору потрібно підійти з усією серйозністю, аби він підходив під стиль одягу та особливі випадки. Перш за все необхідно точно знати розмір та довжину виробу. Вона залежить від того як браслет буде виглядати на руці, а також у повсякденному використанні, щоб жінці було зручно.

Тож, оптимально - виміряти зап'ястя ниткою, поміряти довжину та додати до замірів ще 1-1,5 сантиметра. Але якщо виріб буде оздоблений каменями - він повинен прилягати щільно до руки, це потрібно запам'ятати.

Вигляд та стиль браслета

Оптимально, аби жінка самостійно вибрала у Goldmart на свій смак та стиль необхідний браслет, однак, якщо хочеться зробити для неї сюрприз - краще згадати, що вона полюбляє. Адже є браслети іменні, плетені, з тонких пластин золота, з блискучими каменями тощо. Загадайте, яке саме золото полюбляє носити жінка - біле, рожеве, жовте? Це дозволить гарно поєднувати прикрасу зі схожими за кольором каблучками, підвісками чи сережками.

01 18527246 1Не менш важливим є розмір руки та зап'ястя обраниці, адже для товстого добре підійдуть браслети великого розміру, масивні, а для тонкого - будь-якої товщини, але не масивні та грубі. Окрім того, варто врахувати стиль життя жінки. Якщо вона надає перевагу стилю кежуал, носить класичний одяг, краще придбати традиційний ланцюжок будь-якої товщини, а якщо жінка часто відвідує світські заходи - варто надати перевагу браслета зі вставками з дорогоцінних, напівдорогоцінних каменів.

Цікавим буде подарунок зі вставками улюблених персонажів та символів, так можна показати жінці, що ви знаєте про її уподобання та прискіпливо підійшли до вибору подарунка.

0
репостів
0
репостів