Чи безпечна процедура лазерної епіляції пахв

Чи безпечна лазерна епіляція пахв

Лазерна епіляція пахв вважається одним із найсучасніших методів видалення небажаного волосся надовго. Новітні апарати, професійний підхід та врахування усіх можливих протипоказів у сукупності гарантують відмінний результат. Однак не усі наважуються на процедуру, вважаючи, що лазер негативно впливає на шкіру та провокує низку проблем. Спробуємо спростувати стереотипи, які далекі від реальності та розібратися чому у деяких випадках епіляція лазером - самий безпечний варіант для отримання гладеньких пахв.

Підготовка - важливий етап

Якщо у салоні готові провести процедуру "тут і зараз", про такий заклад краще забути назавжди. Адже з вигляду проста та швидка операція обробки тіла має достатньо серйозну підготовку. Тож, попередньо косметолог має впевнитись у:

  • особливості будови пахової ямки, відсутності патологій, при яких епіляція може бути протипоказана клієнту;
  • відсутності гормонального збою, який впиває на ріст та інтенсивність оволосіння зони пахв;
  • тому, що наявний тип апарату підійде для 100% результату, адже найбільш вдалим для видалення темних волосків вважають Олександритовий, Діодний, а для світлих - Неодимовий.

Кваліфікований підхід по проведенню гібридної лазерної епіляції пахв у https://epilaser.com.ua/lazernaya-epilyaciya-podmishek/ не тільки буде гарантувати безпечність застосування сучасного обладнання, а й дозволить в межах 6-9 сеансів повністю позбавитись від волосся у цій зоні.

Як лазер впливає на шкіру?

Попри дещо упереджене ставлення до епіляції, вона показана навіть тим, хто страждає на варикоз - при цьому захворюванні протипоказані механічні ушкодження дерми. Це означає, що воскову, цукрову депіляцію, а також електроепіляцію робити не можна.

Інша справа - фотоепіляція та лазерна епіляція. Остання застосовується на професійному рівні та характеризується випуском променів з їх поглинанням конкретними молекулами. Під час процедури промені перетворюються в теплову енергію, що здатна знищувати молекули-мішені. При цьому сучасні лазерні пристрої мають хорошу систему охолодження задля уникнення перегрівання епідерми та не мають ультрафіолетових хвиль, які можуть провокувати виникнення ракових клітин.

Тож, нагрівання - єдине, що дає епіляція організму. Саме це нагрівання і провокує больові відчуття в області пахв, але і тут усе індивідуально і залежить від охолодження, яке може бути:

  • кріогенне;
  • контактне;
  • повітряне.

Що стосується вагітності та лактації, то протипокази існують лише тому, що спостерігається низька ефективність видалення волосся пов'язана з нестабільним гормональним фоном.

Чи потребує спеціального догляду шкіра після процедури?

Лазерна епіляція пахв у сертифікованому салоні - абсолютно безпечна та комфортна послуга, адже не травмує шкіру. Однак, як і в інших, може мати побічні реакції, що трапляються в рази рідше у порівнянні, наприклад, з голінням.

З усім тим, шкірна поверхня після лазера потребує більш прискіпливого догляду:

  • добре заспокоюють оброблені ділянки засоби у складі яких є пантенол;
  • у сонце активні дні обов'язково необхідно користуватись кремом з УФ-фільтрами не нижче 30 одиниць;
  • не варто припиняти використання зволожуючих кремів без спирту та кислот, навпаки вони гарно заспокоюють та відновлюють шкірний покрив;
  • на 3-5 днів рекомендується забути за мочалки, апаратні масажі та гарячу ванну. Тоді період відновлення пройде швидко.

Таким чином, попри міфи та наявні стереотипи про шкоду лазерної епіляції, процедура показана як найменш травматична при усуненню волосся. Якщо врахувати усі протипокази, провести консультацію з косметологом та ознайомитись з апаратурою у салоні перед сеансом, то можна гарантувати якісний результат та тривалий ефект.

0
репостів
0
репостів