Пудрові брови, що це таке. Особливості процедури

Останнім часом тенденціям моди приділяється особлива увага, не залишилося осторонь оформлення брів. Однією з найпопулярніших технік є пудрові брови – вид перманентного макіяжу, що дозволяє створити натуральні та стильні брови, підкреслити риси обличчя та зробити їх привабливішими.

Відмінна риса процедури пудрових брів – максимальна природність. Саме вона зараз є найпопулярнішим трендом. Пудрове напилення брів нагадує нанесення звичайної косметичної пудри, завдяки чому такий варіант підійде кожній дівчині.

Пудрові брови

Особливості процедури пудрового напилення брів

Пудрові брови створюються за допомогою спеціального інструменту – невеликої ручки з насадкою. З її допомогою можна розділити пігмент, що фарбує, на невеликі частинки, що вводяться під шкіру. При цьому шкіра практично не піддається травматизму, що робить процедуру більш комфортною та безпечною.

Під час процедури нанесення пудрових брів використовується легка анестезія. Але знеболювальні засоби призначені швидше для усунення дискомфорту, оскільки біль під час проведення процедури є мінімальним.

пудрові брови Київ

Переваги процедури пудрові брови

Вибір багатьох дівчат різного віку падає саме на пудрові брови, тому процедура стала трендом останніх років в Украхні. Серед основних переваг розглядуваної процедури можна виділити:

  • формування максимально природних контурів, завдяки чому брови виглядають натурально, без дуже різких контурів;
  • не потрібно витрачати вранці час на підфарбовування брів - з пудровими бровами дівчина завжди виглядає надзвичайно;
  • можна надати бровам бажаних розмірів та обсягу;
  • є можливість прибрати лисиці і змінити форму;
  • результат зберігається надовго, у своїй колір залишається незмінним;
  • під час реабілітаційного періоду пацієнт не відчуває болю, можливий лише легкий дискомфорт у перші дні.

Пудрові брови найкращий варіант для людей, які бажають забути про потребу щоденного мейк-апу. Вони дозволять перетворити свій зовнішній вигляд на краще і зробити обличчя більш доглянутим.

Студія перманентного макіяжу MyLife створює пудрові брови з якісних матеріалів, завдяки чому результат зберігається надовго. Макіяж виглядає натурально, є можливість вибрати колір барвника, що сподобався, а також змінити форму, обсяг брів. З кваліфікованними майстрами студії перманентного макіяжу MyLife mylife.com.ua в Києві кожна дівчина виглядатиме бездоганно.

0
репостів
0
репостів