Як зберегти меблі та особисті речі на час ремонту?

businessРемонт у власному будинку, квартирі - приємний і водночас проблемний період у житті кожної родини, адже не завжди є можливість робити ремонт в абсолютно пустій квартирі. Часто виникає ситуація, коли меблі та речі діти нікуди, тож постає реальна проблема для проведення будівельних робіт. Насправді вихід є і це оренда складу для речей https://tetrisbox.com.ua/for-home/, що не тільки вбереже речі від пилу та бруду, а й дозволить певний час розвантажити оселю під ремонт.

Чому важливо вивозити речі на час ремонту?

Якщо у будинку є коштовні меблі чи антикваріат, вони потребують спеціального догляду та умов зберігання. Крім того, тимчасове перевезення речей у склад допоможе:

  1. Отримати вільну від речей квартиру та проводити усі необхідні ремонтні роботи.
  2. Зберегти речі, техніку від випадкового механічного пошкодження.
  3. Уникнути складного забруднення м'яких меблів та засміченні будівельним пилом.
  4. Забезпечити оптимальні умови зберігання речей.

Особливості зберігання у складському приміщенні

Склад під зберігання речей, меблів та інших важливих предметів домашнього вжитку має відповідати певним вимогам. Компанії, які забезпечують послуги зі збереження речей для дому, офісу чи інших комерційних організацій несуть відповідальність за цілісність та неушкодженість власників майна, тож і ціна буде відповідна. З іншого боку, є можливість забути на деякий час про речі і зосередитись на найголовнішому - облаштуванні власної оселі, куди потім можна повернути абсолютно цілі, чисті та неушкоджені меблі, техніку, картини тощо.

Для цього сервіс зберігання речей "Tetris box" пропонує:

  • безпечне розміщення майна під охороною та відео наглядом;
  • безперешкодний доступ до речей власником у будь-який момент;
  • сухі, теплі приміщення з оптимальними умовами зберігання;
  • підбір квадратури складу під запропоновану кількість речей;
  • можливість продовження та зменшення терміну оренди складу на вимогу орендатора;
  • пакування та вивіз речей з квартири, будинку;
  • прозорі умови співпраці та зручний спосіб оплати.

Площа для зберігання стартує від 1мдо 20+м2, а термін оренди - від одного місяця і менше до 6 місяців з можливістю продовження терміну.

Таким чином, сьогодні зберігати речі не тільки безпечно, а й просто. Обравши склад у Києві, Львові відповідно до своїх вимог, власник може сміливо розпочинати ремонт, а про цілісність і збереження майна подбає компанія, яка надає послуги по зберіганню речей.

0
репостів
0
репостів