Топ продуктів для здорового харчування

Чи зараз не час потурбуватися про своє здоров’я? 

Замислитися, чи достатньо корисних продуктів ви вживаєте, чи є потреба вдосконалити свій раціон, додавши до нього недорогі, проте дуже корисні й смачні доповнення?!

Якщо ви відчуваєте, що разом із теплом, небезпека із боку вірусів щодо вашого імунітету зростає? Що саме зараз ваш організм потребує чогось поживного та корисного…

 

Радимо ознайомитися із найвигіднішими пропозиціями від одного з найбільших гіпермаркетів «Fozzy», у якому можна знайти майже все!

Шукаєте їжу, антисептики, товари для стовідсоткової чистоти у вашій оселі? Чи продукти харчування для улюбленців? Щось смачненьке для дітей, вироби для немовлят, іграшки? Найвигідніші Акції Fozzy дозволять здійснювати шопінг без переплат, купувати й те що потрібно, й те, на що завжди не вистачало грошей.

Весняне зниження цін – це чудовий шанс примножити заощадження, витрачаючи кошти!  

Весняні акції на будь-який смак!

Чого б не забажало ваше тіло чи душа, ви обов’язково зможете придбати це. Справа в тому, що акції Fozzy – це майже безкінечний перелік різноманітної продукції для:

  • підвищення імунітету;
  • покращення настрою;
  • інтенсивного живлення крові та судин;
  • правильного харчування. 

Відшукати, наприклад, родзинки для покращення роботи серця, цитрусові для підвищення кількості вітамінів у клітинах крові не виявиться складним. 

А, якщо ви дуже турбуєтеся про рідних та близьких: дітей чи батьків, дідусів та бабусь, то їх ви можете приємно здивувати чимось солоденьким. Оскільки саме зараз розпочато акцію на ананаси у сиропі (54 грн 90 коп. за 850 грамів корисних та смачних плодів) та солоденькі яблука «Гала» (17 грн 90 коп.). 

Джерело: https://www.oferlo.com.ua/fozzy/

GPuKmhYL9yeFe6SAV7bOC-JjMb-WYJwTvva6Jwt7bjEuAOgUNiLUNRCKvpACjDbNMgM4dmYHxT0WSVzE3u7pxQzACbU_9hzVqmYhZligtGvO5AxfKyJLtywwf9xDth3cySE8kfQ

Зрозуміло, що це не всі цікаві пропозиції, які презентував один із найбільших гіпермаркетів країни. Ця компанія турбується про здоров’я своїх покупців, тому до акційних пропозицій було включено все те, що рекомендують лікарі споживати більше та частіше, ніж завжди.

Смакуйте рибкою, споживайте овочі, ягоди та фрукти!

Маєте змогу придбати всього та багато? Не варто нехтувати можливістю та, звісно ж, потребами власного організму!

  • Навіть якщо ви не дуже полюбляєте рибу, то варто підживитися рибним жиром, який, до речі, містить значний комплекс вітамінів різних груп. Якщо, наприклад, ваша шкіра суха, а волосся ломке, тоді паштет або шматочки лосося консервовані приємно здивують своїм смаком та сприятимуть суттєвим змінам на краще. 
  • Овочево-грибна суміш та заморожені вишні – цеп справжні друзі для тих, хто мріє схуднути. Якщо дотримуватися всіх правил здорового та балансованого харчування, то ваш раціон обов’язково має включати смачні апельсини, які на весні, в гіпермаркеті «Fozzy» коштують 28 грн 90 коп. чи чорнослив (акційна вартість -28 грн 90 коп. замість 34 грн 90 екоп.) , який покращить роботу шлунково-кишкового тракту.

UX80453DNt-uyat1uB2qz409sL6WL3pTpvAYi0AdI1TG7fCHXuSd6NY9iQrERBvrqm__dzX4ErfertKa4wnUiMZl4zGxfPs3SPATPLSEiY3B0G_RnlbG-YSF2ZP_BPobK7SIFqM

Рекомендуємо звернути увагу й на інші акції Fozzy, з якими більш детально ви маєте можливість ознайомитися на сторінці – Oferlo.com.ua

0
репостів
0
репостів