Новий рік 2021: яким він буде, якої тварини, в чому зустрічати і що подарувати - Joy-Pup

В 2021-му році буде панувати Білий Металевий Бик. Ми вже щосили готуємося до новорічних свят, вибираємо цікаві наряди і думаємо, що ж подарувати своїм рідним. Як же зустріти Новий рік і гарненько відпочити?

Що одягнути на Новий рік 2021?

Перед тим, як вибирати собі вбрання, багато хто з нас задається питанням, 2021 рік – якої тварини. Він пройде під заступництвом Білого Металевого Бика і повинен стати спокійним, гармонійним. Астрологи рекомендують провести його без зайвого поспіху, насолоджуючись спілкуванням з найріднішими. А щоб привернути удачу і розташування Бика, найкраще відзначити свято в колі сім'ї, але яскраво і незвично.

Якщо ви замислюєтеся над тим, який новорічний образ вибрати, портал Joy-pup розповідає, в чому зустрічати Новий рік і дає поради від модних експертів. Ми лише скажемо, що святковий стиль повинен бути яскравим, помітним, але не кричущим. Бик не любить червоних відтінків, тому постарайтеся відмовитися від них.

Отже, в чому зустрічати 2021 рік? Жінкам рекомендується вибрати:

  • сукні в підлогу або з довжиною до колін;
  • блискучі штани в поєднанні з блузою;
  • сірі або блискучі спідниці приталеного або вільного фасону, але тільки не довжину міні;
  • оригінальні топи;
  • сміливі комбінезони з паєтками, стразами або намистинками.

Чоловікам варто вибрати елегантний костюм в сірому, білому або чорному відтінку. Доповнити його можна ошатною краваткою або метеликом.

Які кольори на Новий рік будуть актуальними? Рекомендується вибирати одяг в пастельних, сірих, білих відтінках. Також можна звернути увагу на не яскраві блакитний або зелений. Дуже добре виглядають наряди з блискітками, стразами, паєтками.

Що подарувати на Новий рік 2021?

Звичайно, ви можете вибрати той презент, який захочете. Бик не обмежує вас і пропонує пофантазувати. Але не забувайте, що найцікавішими варіантами будуть сюрпризи з символом майбутнього року.

Пропонуємо такі ідеї подарунків на Новий рік:

  • прикраси в будинок;
  • декоровані свічники;
  • дорогі прикраси або парфуми для коханих;
  • м'які іграшки – символи року;
  • декорований посуд, покривала, подушки;
  • техніка.

Але якщо ви хочете, щоб ваш сюрприз викликав загальне захоплення, тоді відмінним варіантом стануть подарунки на Новий рік своїми руками, які зовсім не важко зробити. Експерти порталу Joy-pup дають покрокові інструкції, як зробити такі оригінальні подарунки. Заходьте на сайт і створіть креативний подарунок.

Що можна подивитись на Новий рік і як цікаво провести час?

Погодьтеся, навряд чи ви будете всі новорічні свята проводити на ялинці або в гостях у друзів. Вам захочеться відпочити, побути вдома і розслабитися за переглядом улюблених фільмів.

За традицією, в ці дні ми дивимося найкращі фільми про Новий рік. І у багатьох є «любимчики», які можна переглядати знову і знову. Наприклад, «Один вдома» ну просто ніколи не набридає.

Але якщо ви ще не склали список кінострічок для святкового дозвілля, добірка фільмів про Новий рік і Різдво від порталу Joy-pup вам точно сподобається. Тут зібрані як старі, так і нові кінострічки, які порадують своїми сюжетами та тематикою.

До речі, на Новий рік можна дивитися не тільки добрі комедії. Адже режисери створюють досить моторошні, але цікаві хоррори і детективи. А чого тільки варті повчальні кінострічки, як, наприклад, «Різдвяна історія». Загалом, вибрати точно є з чого. Не забудьте включити в свій список і мультфільми, які занурять вас в світ чарівництва і домашнього затишку.

Бажаємо вам зустріти свято весело, в компанії рідних та з новими надіями.

0
репостів
0
репостів