Горіння, нагрівання, паріння. Що ви знаєте про способи споживання тютюну?

У далекому 1501 році одного з членів екіпажу Колумба звинуватили в одержимості дияволом. Інквізиція призначила йому тюремний термін, адже з рота моряка йшов дим. Як можна здогадатися – Родріго де Херес виявився курцем, одним із перших в Європі.

У наші дні тютюнова індустрія пропонує все нові методи отримання нікотину. В останні роки на зміну звичним сигаретам прийшли більш прогресивні способи споживання тютюну, деякі з яких здатні зменшити кількість неприємного запаху*. 

 GLO

Сучасні способи споживання тютюну

Обмеження, пов'язані з курінням, а також зростаюча динамічність життя підштовхують курців до пошуку альтернативних способів отримання нікотину.

  • Пристрій для нагрівання тютюну. На відміну від сигарети, яка при згорянні сягає температури приблизно у 900оС, пристрій нагріває тютюн, а не спалює його. Це дозволяє зменшити кількість виділених токсинів на 90%**. Наочний приклад такого девайсу – пристрій для нагрівання тютюну gloтм.
  • Вейп. Він же «електронна сигарета». Цей пристрій здобув поширення за останні кілька років. Широка лінійка наповнювачів дозволяє вибрати смак на свій розсуд. Конструктивно вейп являє собою невеликий блок, що містить всередині спеціальну спіраль із випарником. Хоч вейп і не вважають заміною класичним сигаретам, але його використання також викликає звикання через вміст нікотину.
  • Кальян. Старий і відомий спосіб споживання тютюну, що практикується ще з початку 15-го століття. Дим проходить через шахту і колбу з водою, тим самим «фільтруючись» і охолоджуючись. Вважається, що частина шкідливих речовин затримуються на стінках самого кальяну. Однак результати горіння і токсини проникають до організму людини.

Як працює пристрій для нагрівання тютюну glo

gloтм нагріває тютюн до температури в 240-280оС, залежно від моделі та режиму. Це не запускає процес горіння, але достатньо для виділення нікотину, необхідного курцеві. 

Завдяки інноваційним технологіям в аерозолі, що виділяється пристроєм при використанні, міститься приблизно на 90% менше токсинів, у порівнянні зі звичайним сигаретним димом.

Для пристрою gloтм розробляються спеціальні стіки neo*** https://myglo.com.ua/collections/glo-neosticks . Тобто використовувати пристрій для нагрівання тютюну разом зі звичайними сигаретами просто неможливо. Однак виробник пропонує широкий асортимент різноманітних смаків, від класичного тютюнового до фруктово-карамельного. Всі стіки neo містять високоякісну сировину і спеціальний Premium Tube фільтр, який не піддається деформації під час використання. Це дозволяє зробити процес ще більш гігієнічним.

0
репостів
0
репостів