Як правильно та гарно подарувати ювелірні прикраси?

AurumПодарунки подаровані від щирого серця особливо гріють душу. А якщо це ювелірні прикраси, то й без слів можна розповісти про свої почуття та ставлення до людини, якій дарують презент. Адже подарунки створені для того, щоб бачити щасливі очі та емоції захвату у цей момент. Тож, потрібно не лише правильно підібрати, а й дарувати ювелірні сюрпризи https://aurum.in.ua/c/sergi/, адже вони достойні гарної презентації. Що і як робити, щоб такий подарунок запам'ятався, читайте далі.

Кому і як дарувати ювелірні прикраси?

Найкращим доповненням до подарунка може стати розповідь людині про свої почуття та відношення до неї. Такий підхід до презентації буде актуальним як для рідних, близьких, так і для колег по роботі, партнерів.

Вартість і дизайн ювелірної прикраси залежить від того, кому ви її будете дарувати. Перш ніж купувати щось, варто уявити як ця людина буде носити ювелірний виріб і чи буде взагалі. Тож варто врахувати:

  • вік людини;
  • характер;
  • особливості стилю та спосіб життя;
  • захоплення.

Усі ці знання допоможуть як найкраще зорієнтуватися у виборі ідеального коштовного подарунка.

Якщо хочеться подарувати прикраси людині, з якою мало знайомі, то варто надати перевагу нейтральному варіанту за помірну ціну. Для близької, дорогої серцю людині приємно буде отримати в дар талісман, особливий ювелірний вибір чи перстень, оформлений улюбленим каменем.

Також зробити презент особливим можна з допомогою спеціального гравіювання у каблучці чи браслеті з внутрішньої сторони. Це може бути як дата народження іменинника, так і його ім'я чи прості, але особливі фрази про свої почуття...

Якщо чоловік розмірковує чи варто дарувати дівчині каблучку, то однозначно варто це робити, але можна обрати модель без явного підтексту про одруження. Це може бути вишуканий, гарний перстень, який однозначно сподобається кожній прекрасній половині. Окрім того, можна подарувати сережки, кулони та ланцюжки від ювелірної компанії Aurum, які можуть стати альтернативою, якщо розмір руки чи пальця не відомі.

Всіх часто турбує питання, чи потрібно знімати бирку? Однак її потрібно ретельно зберігати, особливо перший час після покупки. Тож цінник забираємо, а бирку залишаємо. До того ж, деякі мережеві магазини, по її пред'явленню, можуть безкоштовно чистити виріб чи відремонтувати у разі необхідності.

Обираємо пакування для ювелірних виробів

Навіть найскромніший подарунок може вразити своєю презентацією. Варто забути про банальні оксамитові сердечка та троянди, особливо, якщо подарунок коштовний. Таке оформлення здешевлює виріб. Жоден виробник якісної продукції не пакує своє вироби у дешеве пакування, варто пам'ятати цей момент при оформленні свого подарунку.

Які є варіанти пакування ювелірних виробів:

  • сучасні дерев'яні коробочки;
  • трендові високоякісні оксамитові футляри з м'яким оформленням всередині;
  • кокетливі пакуночки з органзи;
  • якщо це діткам подарунки, то можна обрати цікаві та милі футляри у вигляді звірів, скриньки з янголами тощо.

І головне - пам'ятати, що подарунок має викликати радість без очікування отримати аналогічний подарунок взамін, адже це особиста ініціатива. Завжди варто дарувати лише якісні ювелірні вироби, щоб не жалкувати про вручений сюрприз. Купувати прикраси потрібно лише в надійних, перевірених магазинах, адже дорого ще не значить якісно. Прикраса, продумана ідея подачі та її оформлення допоможуть запам'ятати подарунок надовго!

0
репостів
0
репостів