Кавомашини KRUPS: втілення інновацій та якості у кожному продукті

krups.uaЗавдяки багаторічному досвіду виготовлення якісної техніки для кухні, німецька компанія KRUPS сьогодні є одним із лідерів продажу сучасних кавомашин та кавоварок на п'яти континентах і більш ніж ста п'ятидесяти країнах. Секрет успіху простий - втілення інновацій для приготування ароматної, смачної кави з насиченим ароматом із застосуванням своїх конструктивних особливостей. Офіційний сайт Крупс в Україні пропонує не тільки ознайомитися з особливостями різного типу машин для варіння кави, а й підібрати найбільш принагідну модель для дому чи офісу із можливістю залучення додаткових сервісних послуг.

Оригінальні продукти та асортимент кавомашин KRUPS

Тенденції до швидкого приготування смачної кави наштовхують виробників щоразу удосконалювати свою техніку таким чином, щоб вона не тільки варила каву, а й була зручною та легкою у ремонті. Кавомашини Крупс є саме такою технікою, це і пояснює їх лідерство у світі. До того ж, саме цей бренд вперше у світі виготовив кавомашину капсульного типу - Nespresso для компанії Nestle. Офіційний дистриб'ютор в Україні представляє три типи обладнання для кавоваріння:

  • автоматичні кавомашини;
  • капсульні кавоварки;
  • ріжкові кавоварки.

Кожен тип оригінальний та має свої особливості. Якщо говорити про автомат, то це повністю автоматизоване приготування напою, де власник тільки наповнює машину зернами чи меленою кавою, а також водою, молоком і на виході отримує готовий продукт для споживання. Жодних зусиль та витрат дорогоцінного часу.

Капсульні працюють зі встановленням вже готових капсул з кавою, які є окремо у продажу під конкретний тип і бренд кавоварки. Капсула встановлюється в окремий блок кавоварки, залишається тільки наповнити пристрій водою та ввімкнути його для приготування запашної кави.

Щодо ріжкових апаратів, то вони є чудовим варіантом для тих, хто цінує щоденний ритуал приготування якісної кави власноруч. Це такий собі перехідний варіант між автоматизованим та ручним варінням напою, адже власник сам наповнює ріжок меленою кавою, а під тиском машина створює готовий продукт з чудовою пінкою.

Компанія KRUPS пропонує різні варіанти приготування напоїв з окремим функціоналом: нагріванням води, приготуванням капучино, варіантами рецептів та інтерфейсами пристроїв.

Рівень обслуговування та офіційна гарантія

Завдяки офіційному представництву krups.ua, кожен покупець має можливість сервісного обслуговування по всій Європі протягом десяти років, адже кавомашини Крупс створені таким чином, щоб їх можна було легко відремонтувати. Тож, виробник повністю впевнений у якості своєї продукції та робить усе для того, щоб кожного разу при розробці нової моделі ці стандарти витримувались.

Сервісне обслуговування проводять максимально швидко завдяки постійному зберіганню усіх необхідних запчастин на складах. Практикують також створення необхідних деталей на 3D принтерах, продовжуючи життя пристроїв. Навіть якщо машина була виготовлена 5 років тому, при відвідуванні авторизованого сервісного центру компанія зобов'язана оперативно надати усі деталі замовнику.

Гарантійні зобов'язання компанія виконує протягом зазначеного терміну кожного окремого продукту. Крім того, Крупс надає повну інформаційну підтримку для покупців в онлайн режимі та зворотному зв'язку.

Німецькі стандарти та якість техніки завжди були на високому рівні. Доказом цього є кавомашини компанії KRUPS, будучи лідером у багатьох країнах світу, а спеціальне сервісне обслуговування дозволяє довгі роки насолоджуватися улюбленою технікою без зайвих витрат за європейськими стандартами.

0
репостів
0
репостів