Як обрати надійну посудомийну машину для дому?

fit 930 519 false crop 1200 675 0 0 q90 318932 8ddc7f3e6c

Обрати надійну посудомийну машину для кухні не так просто, але варто підійти відповідально до покупки, щоб обрати дійсно якісний продукт. Звичайно, доведеться перебрати не один варіант з безлічі фірм-виробників, зокрема, німецького виробника Siemens, враховуючи параметри, ціни та особливості кожного. Тож, у цій статті ми розберемося як обрати надійну посудомийку, на що звернути увагу в першу чергу, щоб вона не один рік радувала власників.

Що варто враховувати під поняттям «надійна»?

Вибір надійної техніки багато в чому залежить від її функціональних характеристик. Функціонал посудомийної машинки це саме те, на що в першу чергу звертає увагу покупець. Дуже часто під поняттям "надійність" багато хто з нас, перш за все, має на увазі наскільки якісно зібрана техніка і чи надійні деталі вона має. Інші ж покупці впевнені, що весь секрет цього поняття залежить від країни-виробника, бренду. А є такі, які думають, що надійне устаткування має коштувати дорого та обов'язково має бути з класу "преміум". Однак ще один фактор, про який часто не згадують при виборі - частота звернень конкретної моделі, фірми-виробника в сервіс-центр.

Спробуємо визначити загальні критерії вибору надійної посудомийної машини:

  1. Які матеріали використані для вузлів та деталей? Таке питання потрібно ставити одразу при виборі техніки в спеціалізованому магазині, а краще одразу переглянути її, спробувати на дотик. Лише уважний огляд та перевірка дозволить пересвідчитися у якості електроприладу.
  2. Країна, де техніка зібрана. Не секрет, що техніка з Європи вважається однією з найякісніших у світі. Наприклад, найбільш еталонним виробником зі збільшеним попитом є Німеччина, де виготовляють посудомийки фірми Сіменс. Щоб заощадити на ресурсах багато виробників перемістили виготовлення техніки до Росії та Китаю, але як правило такі збірки поступаються якості європейській. 
  3.  Враховуйте ціну. Звичайно порівнювати техніку економ-класу та преміум немає сенсу. У кожного є свої переваги для покупця, але щоб обрати надійну машинку для миття посуду орієнтуйтеся на суму не меншу 400 доларів.
  4. Захист від протікання. Як правило, сучасні виробники враховують при розробці такої техніки фактор протікання, тож звертайте увагу на ті моделі, де є система AquaStop чи Waterproof. Такий захист не тільки вбереже від поломок, а й забезпечить тривалу експлуатацію.

Щоб техніка служила довго

Чи ламаються навіть надійні посудомийки? Навіть найкращі електроприлади можуть ламатися і дуже часто це стосується нагрівального елементу. Дуже часто це причина не залежить від фірми виробника. Така проблема схована у нашій водопровідній мережі, якості води, яку ми використовуємо в побуті, адже вона жорстка. Як наслідок, ТЕН швидко виходить з ладу і його потрібно міняти.

Для того, щоб вирішити цю проблему, необхідно заздалегідь потурбуватися про спеціальні фільтри, засоби, що будуть пом'якшувати воду та нейтралізовувати солі. Тоді поломка вам не страшна, а машинка буде працювати, як годинник.

Таким чином, обираючи машинку надійність її залежить від багатьох факторів і не завжди усе впирається в ціну. Обирайте виробників, які перевірені часом і отримуйте задоволення від їх щоденної роботи. Гарних покупок!

0
репостів
0
репостів