Які секс-іграшки зараз популярні у жінок

Коли дівчина стає жінкою, на зміну лялькам і ведмедям в її спальні приходять зовсім інші іграшки. Які? А ось такі Секс игрушки!

Фалоімітатор

Фалоімітатор - найдавніша і найпопулярніша секс-іграшка до цього дня. Ще стародавні римлянки для своїх сексуальних утіх використовували кам'яні дилдо, які на відміну від справжніх ніколи не втрачали твердість. Сучасні фалоімітатори зовсім не з каменю, вони настільки реалістичні, що відрізнити штучний пеніс від справжнього практично неможливо: вени, нерівності, прожилки і поверхня, що імітує людську шкіру ... Випускають фалоімітатори різних форм і забарвлень, в тому числі з підсвічуванням, декором і іншими надмірностями, будь-яких форм і розмірів - секс-індустрія надає покупцям величезний вибір. Для зручності користування фалоімітатори оснащують присосками.

Вібратор для сексу

Якщо оснастити фалоімітатор батарейкою і моторчиком, він перетвориться в вібратор. Вібруючі, поступальні, обертальні механічні рух секс-іграшки доставляють жінкам і чоловікам незабутнє задоволення. Всі вібратори діляться на:

  • вагінальні;
  • вагінально-кліторальні;
  • вагінально- анальні;
  • анальні.

Дуже популярні вібратори, оснащені функцією додаткового стимулювання точки G.

Віброяйця кліторальні

Найпростіший вібратор, зовнішній вигляд якого так само простий і геніальний, як звичайнісінька яйце. Проста форма компенсується ультрасучасною силіконової поверхнею. А призначене «яєчко» для стимуляції еротичних зон - клітора, зовнішніх і внутрішніх статевих губ, сосків ... Зручна і компактна секс-іграшка, яка поміститися навіть в косметичку ...

Насадки та кільця

Надягають ці еротичні пристосування на чоловічий член, але чимало задоволення кільця і ​​насадки доставляють жінкам. Ерекційні кільця з силікону з вусиками, «відростками», пухирцями додатково стимулюють клітор, а насадки, надіті на статевий член, як і презерватив, покриті різними «нерівностями», стимулюють стінки піхви, доставляючи ще більше задоволення.

Анальні пробки, ланцюжки

Анальні секс-іграшки - пікантний спосіб урізноманітнити сексуальне життя. Анальними кульками, анальними ланцюжками, виготовленими з м'якими або жорсткими зчіпками можна не тільки стимулювати анус, вони використовуються для розслаблення анальних м'язів перед проникненням. До речі, багато чоловіків-натуралів шаленіють від подібних секс-іграшок.

Наручники

Проста і доступна іграшка, неодмінний атрибут БДСМ. Деяких партнерів дуже збуджує обмеження руху. Наручники з хутряними чохлами для тих, хто не терпить болі, а тим, кому дотик металу неприємний - можна вибрати шкіряну версію наручників. Наручники випускають не тільки для рук, але і для ніг, а також наручники для рук і ніг, з'єднані ланцюжками.

Страпон для сексу

Страпон - імітація статевого члена на ремінцях, пристосування, що кріпиться на поясі. Страпон зовсім не винахід лесбіянок, як думають деякі, хоча у представниць сексуальних меншин вони в найбільшій пошані. Але, якщо чоловік надіне страпон на додаток до свого власного члена - жінка отримає подвійне задоволення, що імітує чоловік-жінка-чоловік.

Секс-гойдалки для любовних ігор

Сміливе і оригінальне пристосування для партнерів, що володіють багатою фантазією. Експериментуйте: нові комбінації і позиції, а також неймовірне відчуття невагомості підсилить збудження. Секс-гойдалки можна кріпити до стелі або до спеціальних стійок. Виготовляють секс-гойдалки з щільних тканин або натуральної шкіри з металевими надійними кріпленнями, так що ризик - мінімальний, плюс маса нових неймовірних відчуттів. Тепер неможливих поз - не існує! І все ж, які б не винайшли секс-іграшки і пристосування для сексуальних утіх, живого, ніжного і люблячого партнера ніяка секс-машина не замінить. А тому, використовуйте агрегати і секс-гаджети не "замість", а разом з партнером!

0
репостів
0
репостів