Сонцезахисні окуляри: тренди 2020 року

Темні окуляри не тільки захищають очі від яскравого світла, а й можуть стати свіжим акцентом образу. Нехтувати використанням цього аксесуара не слід, оскільки якщо часто жмуритися, можуть утворюватися передчасні мімічні зморшки.

Якщо вас цікавлять трендові сонцезахисні окуляри оптом, наприклад, для продажу у власному магазині або Instagram-акаунті, зверніть увагу на каталог модних новинок окулярів оптом на сайті vostok-optics.com. Тут ви знайдете актуальні моделі, які з весни 2020 року будуть шалено популярними. Також в магазині ви знайдете корисні аксесуари та футляри.

Але якою буде вона, примхлива мода на темні окуляри навесні-влітку 2020 року? Пропонуємо детально розглянути топові моделі.

«Кішечка»

Ця форма залишиться на піку популярності завдяки тому, що вона виглядає ультрасучасно та додає образу чуттєву грайливість. Її також називають «метеликом». Для лінз та оправи характерним є підйом зовнішнього куточка таким чином, ніби натхненням для дизайнерів стали яскраво виражені стрілки на повіках, які надають погляду хижий характер.

Подвійний міст на оправі

Оправи з таким оригінальним акцентом тільки входять в моду, хоча вони вже зустрічалися в минулих сезонах на модних показах таких будинків, як Max Mara, Roberto Cavalli та деяких інших. Дизайнери та стилісти впевнені, що такі окуляри стануть справжнім хітом літа 2020 року. Подвійна перетинка між лінзами прикрасить багато сонцезахисних моделей. Радує те, що покупцям не доведеться робити вибір між формою, яка найбільше підходить до обличчя, та модними акцентами.

Трініті

У любительок вузьких очок є відмінний привід для радості: в новому сезоні однією з найпопулярніших моделей стане трініті. За допомогою такого аксесуара легко фліртувати, адже за темним склом неможливо приховати пустотливий погляд. До того ж можна потренуватися граціозно виглядати з-за окулярів, як це роблять спекотні красуні в кіно.

Спортивні окуляри оверсайз

Як і в попередніх сезонах, мода залишається суперечливою. З одного боку, в тренді вузькі трініті, але з іншого, якщо ви віддаєте перевагу спортивному стилю, краще обрати великі окуляри, які більше нагадують гірськолижну маску. Однак такі моделі складно назвати універсальними, адже вони підходять не до будь-якого комплекту одягу. Тому краще придбати хоча б дві пари окулярів: спортивні оверсайз та «повсякденні».

Окуляри нестандартних форм

Відхід від традицій — ось основний тренд останніх сезонів. Вже скоро в продаж надійде величезна різноманітність очок зі склом у формі шестикутника, восьмигранника і т. д. А тим, хто хоче виглядати ще яскравіше, можна порекомендувати сонцезахисні окуляри з дзеркальним напиленням.

Ще одним оригінальним трендом стануть досить широкі оправи з принтами. Це дасть величезну свободу грати зі стилями та освіжити образи, які чекають свого часу в шафі. Заходьте на сайт Vostok Optics та вибирайте нові моделі, які вам до душі!

0
репостів
0
репостів