Motorola: від електронних апаратів до сучасних мобільних телефонів

Motorola - відома компанія в галузі виробництва обладнання для телекомунікаційного сектору. Саме деякі віяння компанії визначили поточний стан світового ринку мобільних телефонів.

Історія Motorola почалася ще в 1928 році. Два брати Пол і Джозеф Галвін заснували фірму Galvin Manufacturing. Профілем нового підприємства1108547 original стало конструювання і налагодження випуску електронних апаратів. Їхньою першою продукцією були випрямлячі, які давали можливість живити переносне радіо від мережі. Потім додалися радіоприймачі. Щоб виділити типи продукції для автомобільних радіоприймачів братами вводиться нова назва - Motorola, яке було утворено двома англійськими словами Motion (рух) і Victrola (в той час назву найвідомішого радіоприймача). Пізніше лінійка радіоприймачів поповнюється портативними. 

UWAMotorolaSoftwareCentre gobeirneСаме брати Галвін створили радіоприймачі для поліцейських, які налаштовувалися тільки на одну хвилю. Далі сконструювали портативну армійську радіостанцію. А ще згодом майже у половини американських сімей в будинку були оновлені версії радіоприймачів від Галвін.

У 1947 році вони створюють Golden View, який став першим телевізором компанії Motorola. Через 10 років у них народжується апарат, який зробив революцію, — пейджер. Новий пристрій дозволяє передавати радіоповідомлення певній людині, у якого є такий же пристрій.

Однак найбільше Motorola відома як бренд, під яким випускаються мобільні телефони. Компанія стояла у джерела появи стільникового зв'язку, втім, як і мобільного телефону. Революція була проста - Motorola випустила майже кишеньковий телефон, вагою всього в один кілограм. Нове тисячоліття компанія відкрила, випустивши в продаж перший телефон з уже вбудованим FM-тюнером. Нам він відомий під назвою Motorola google pixel 3a 4 64gb clearly white 69776396767834 small4V2288.

За наступні роки з'явилося багато різних новинок компанії серед телефонів. І на сьогодні саме мобільні телефони є майже основним джерелом доходу компанії.

На даний момент Google Pixel - один з найбільш продуктивних смартфонів, який має феноменальну камеру та представлений на сайті UA-Motorola. Модель стала популярною завдяки вдалому поєднанню розігнаного 4-ядерного процесора Qualcomm Snapdragon 821, оперативки LPDDR4 з об'ємом 4 Гб і спритною системою Android 7.1 Nougat. Головна ціль створення цих мобільних телефонів — отримати доступні смартфони, які будуть ближче до простого споживача у користуванні.

0
репостів
0
репостів