Подорожі потягом: куди купити квиток

Зараз є дуже багато можливостей подорожей: як на території України, так і за кордоном. Можна обирати найбільш зручний транспорт: власний автомобіль, автобус, потяг чи літак. Визначатися з напрямком і відкривати світ нових пригод та незабутніх вражень. Особливо романтичними подорожі потягом. Змінюючі краєвиди за вікном, чашка терпкого чаю у руках, стукіт коліс вагону та цікава книжка у руках. Погодьтеся, є у цьому якась своя чарівність та особливість. А знайти квиток у потрібний вам напрямок — взагалі не проблема. Железнодорожные билеты tikets.ua можна замовити онлайн у зручний вам час та з будь-якого місця.

Знімок екрана о 22.43.18

Які напрямки можна обрати, подорожуючи з України?

1. Польща

Колоритна країна замків, палаців та храмів. Тут, насправді, є на що подивитися і відвідати багато чудових місць та споруд. З України потягом відкриті шляхи:

  • Київ – Перемишль. Перемишль дуже зручний як транзитний пункт до будь-якого іншого куточка Польщі.
  • Одеса – Перемишль. Перевагою є те, що цей потяг нічний і має 13 зупинок до пункту призначення, через Хмельницький, Тернопіль та Львів.
  • Здолбунів – Хелм. Цей напрямок зручний до міст Любліна та Варшави. Дорогою він зупиняється у Рівному, Ківерцях та Ковелі.
  • Київ – Варшава. Альтернатива авіаперельотів цього напрямку. Якщо боїтеся літати літаками, то сміливо купуйте залізничні квитки. І зі столиці України попадете прямісінько у столицю Польщі.
  • Львів – Гдиня. Це чудова можливість доїхати потягом до польських курортів на Балтійському морі. Ви матимете нагоду проїхати практично через усю Польщу: від Перемишля до Гдині.
  • Львів – Вроцлав. Аби не робити пересадок у Перемишлі, цей потяг довезе прямо до Вроцлава.

2. Румунія

Незвичайна європейська країна зі своєрідною екзотикою та особливими традиціями. Потрапити до міст цієї країни можна такими потягами:

  • Київ – Бухарест. Їздить лише один раз на тиждень у п’ятницю. Проте конкуренції у цьому напрямку фактично немає.
  • Вадул-Сірет – Бухарест. З Чернівців до залізничної станції Вадул-Сірет часто їздять електрички. Їхній розклад складений під відправлення міжнародних рейсів з Вадул-Сірету. Тому головне вибрати потрібний час і купити залізничні квитки на чернівецьку електричку, далі можна аж до Бухареста.
  • Вадул-Сірет – Сучава. Сучава — найзручніший напрямок для пересадки, щоб дістатися до міжнародного аеропорту авіакомпаній WizzAir. А звідти — вже куди душа забажає.

3. Австрія

Країна альпійських вершин та дзеркально чистих озер. Тут можна досхочу насолодитися краєвидами та не звичною красою природи.

  • Київ – Відень. Окрім Відня, цим потягом можна доїхати навіть до угорських міст, в тому числі до Будапешта.

4. Словаччина

Країна унікальної архітектури та замків.

  • Київ – Кошице. Доїхавши до Кошице, можна далі подорожувати потягом до столиці Чехії Праги.

5. Болгарія

Країна золотих пісків та запашних троянд.

  • Київ – Варна. Цей напрямок розрахований на туристів, які їдуть до моря. Тому скористатися ним можна лише у відповідний теплий сезон.
0
репостів
0
репостів