Які види піци в Україні найпопулярніші

Піца є улюбленою стравою мільйонів людей, що живуть в різних куточках світу, і доставка піци цілодобово функціонує у всіх містах світу, у Львові доставка піци працює також. У кожній сім'ї є свій улюблений рецепт даного частування, адже вмілі господині, спираючись на досвід професійних кухарів, постійно вдосконалюють смак страви, додаючи в нього нові інгредієнти, або прибираючи їх. Це стало причиною того, що в світі сьогодні існує кілька тисяч рецептів цього популярного витвору кулінарного мистецтва. Разом з тим, окремі піци користуються особливо високим попитом. І в рамках цієї статті ми вирішили розповісти вам про них.

Піци, улюблені українцями

У нашій країні незмінно популярними залишаються такі види піци, як:

  • Маргарита
  • Кальцоне
  • Чотири сезони
  • Гавайська
  • Маринара з морепродуктами.

Давайте подивимося, що ж являють собою ці страви, які служби доставки піци готові привезти до вас додому в будь-який час дня чи ночі.

Піца Маргарита

«Маргарита» не потребує додаткового представлення. Це традиційне італійське блюдо на тонкому коржі з начинкою з найніжнішого сиру моцарелла, стиглих томатів, листочків свіжого базиліка і соковитих оливок. Люди, які люблять це частування гострішим, додають в нього кілька зубчиків часнику і чорний перець, що дозволяє їм повною мірою насолодитися улюбленими стравами.

Піца Кальцоне

«Кальцоне» - це досить незвичана піца, швидше нагадує закритий «пиріг», ніж традиційний варіант. В якості начинки тут зазвичай використовується курка, томати і сир моцарелла. Потрібно відзначити, що така закрита піца володіє однією незаперечною перевагою - її начинка закрита з обох сторін, що дозволяє їй довго залишатися теплою. Саме тому дане блюдо люблять замовляти люди, які летять в гості, або ж на прогулянку.

Піца з морепродуктами

Маринара з морепродуктами - це різновид піци, яка прийшла до нас з Іспанії. Ця країна розташована біля берега моря, і тому основну частину раціону іспанців займають морепродукти. У начинку цієї страви зазвичай входять креветки, мідії, кальмари, свіжі томати, моцарелла, оливкова олія, орегано, оливки і каперси. Така піца вважається кращою варіацією страв з морепродуктами.

Піца 4 сезони

4 сезони - це варіант піци для гурманів. Дане блюдо складається з чотирьох частин, які уособлюють один з часів року. Інгредієнти, що входять до складу страви можуть змінюватися за бажанням замовника, але сам задум завжди залишається незмінним. Можливість спробувати 4 варіації за ціною однієї - ось чому у піцеріях часто замовляють саме 4 сезони.

Гавайська піца

Гавайська піца подобається людям, люблячим досить незвичайні поєднання. Як правило, її основою є шинка або курка з ананасами. Варто відзначити, що італійці, які є родоначальниками піци, до гавайської ставляться вельми скептично, вважаючи її неповноцінною, тоді як американці, які придумали її, дуже люблять подібну піцу. І українці не відстають від жителів США, все частіше і частіше замовляючи саме цю версію свого улюбленої страви.

0
репостів
0
репостів