Тенденції макіяжу осінь-зима 2019-2020

Довга тепла осінь розпестила нас гарною погодою і змусила забути, що зима неминуча. Незабаром нас очікують довгі сумні дощі, нічні морози, а з ними і невеселий настрій. Але є один перевірений спосіб боротьби з нудьгою - зміна іміджу. А щоб надихнути вас на це, ми зібрали найкращі актуальні образи зі світових тижнів моди.

Отже, вперед до перетворень!

Соковита палітра

Що тьмяніша погода за вікном, то яскравішими повинні бути тіні для макіяжу очей - мабуть, така логіка була у візажистів цього сезону. Бо серед модних відтінків помічені яскраво-червоний, фіолетовий, синій, трав'янисто-зелений. Водночас вічна класика - коричневі тіні, які теж не здають позицій. Вони підходять абсолютно всім, і з ними можна створити будь-який образ: від легкого денного до вечірнього смокі айз. Але, звичайно, найбільш виграшно коричневий поєднується з сірим і блакитним кольором очей.

На показах Тома Форда і Луїзи Бакарі макіяж моделей був виконаний саме з перевагою цього натурального відтінку.

Брови врозліт

Брови залишаються одним із головних акцентів, особливо якщо йдеться про макіяж «без макіяжу». Густі широкі брови все ще у тренді. Але інтенсивний колір і чітка форма тепер поступаються місцем трохи недбалим бровам із підкреслено природним вигином. Стилісти рекомендують укладати волоски безбарвним фіксуючим гелем, прочісуючи їх знизу вгору.

Макіяж, виконаний у такій техніці, продемонструвала Белла Хадід у колекції Т’єррі Мюглера. І лише подивіться, як спокусливо і зухвало це виглядає!

Строката пляма

А для тих, хто полюбляє епатажні образи, теж є чому порадіти. Наприклад, нанесення тіней великими різнокольоровими мазками, адже такій красі позаздрив би і Моне. Звичайно, подібний мейк підійде не для кожного заходу, але якщо ви горда представниця творчих професій - сміливо беріть таку техніку на озброєння.

Щоб підстьобнути уяву і надихнутися на барвистий макіяж, подивіться фото з показів Collina Strada та Eckhaus Latta.

Кольорова підводка

Прийом не новий, але від цього не менш трендовий. Майстри пропонують наносити різнокольорову підводку геометричними смугами і зиґзаґами. Особливо ефектно такі стрілки будуть виділятися на тлі ненафарбованого обличчя. Тобто з косметики тільки бб-крем, туш для вій, ну і, звичайно ж, яскраві гострі стрілки.

Наташа Зінько та Guy Laroche активно використовували кольорову підводку у створенні образів для своїх колекцій.

Блискітки

Усі ми час від часу використовуємо блискітки, але у 2019 їм приділено особливе почесне місце. Тепер наносити їх можна не легким дотиком, а ґрунтовно на всю рухому повіку. Золотисті, сріблясті, з перламутровим світінням - підійдуть будь-які.

Вдалі приклади використання шимеру дивимося у Зара та Ван Нотена.

Морозний рум'янець

Цей прийом здатний миттєво оживити і пом'якшити риси, додати свіжості та чарівності молодості. Нанесіть рум'яна високо на вилиці та легко пройдіться пензлем вгору до скронь, описуючи півколо. Таке модне нанесення додасть пікантності денному образу, буде виглядати цікаво та загадково.

Тренд був підглянутий та підхоплений із показів Aigner, Genny і Chanel.

Повний нюд

І нарешті, найуніверсальніший, завжди стильний - його величність nude! Макіяж у бежевих тонах стане відмінною альтернативою для тих, хто не готовий повністю ігнорувати декоративну косметику, але не хоче відставати від тенденції повної відмови від макіяжу, що все більше набирає обертів.

Натуральна тепла гама, м'які відтінки помади, ніжні рожеві рум'яна на яблучках щік - ось який вихід пропонують візажисти брендів Шанель, Стелла Маккартні та Бальмен.

Серед такого різноманіття ідей та модних трендів ви, без сумніву, знайдете свій власний привід для натхнення. Головне - не бійтеся змінюватися. Експериментуйте з кольорами і стилями, вивчайте та дивуйте самих себе!

 

0
репостів
0
репостів